ASUS TUF 3 RX 5600XT vs. Gigabyte RTX 2060 OC

suat erdem

Centipat
Merhabalar Adana'da yaşıyorum burası yazları bayağı sıcak oluyor.
Gigabyte 2060 OC ile ASUS TUF RC 5600 XT arasında kaldım bildiğim kadarıyla Gigabyte 2060 OC'nin ısınma sorunu varmiş cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte 2060 OC ile ASUS TUF RC 5600 XT arasında kaldım bildiğim kadarıyla Gigabyte 2060 OC'nin ısınma sorunu varmiş cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Asus TUF serisi Gigabyte'dan bile kötü aradaki FPS farkına bakmazsan RTX 2060.

Yenilenen modellerinden olan ASUS TUF OC Evo ise gönül rahatlığıyla alabilirsin fakat eski modellerinde sıkıntı yaşayan çok kişi var.

Bende Adana'da yaşıyorum 5600XT Gaming X aldım soğutması en iyi 5600XT o yüzden standart ısınmayan bir kart bile fazla ısınıyor. Sana tavsiyem işini garantiye alıp en iyi soğutmaya sahip modeli alman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı