raskal27
Hectopat
Merhaba 09.08.2020 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan ASUS TUF 3 RX 5700 XT ekran kartı 3830 TL fatura bedeli ile satın aldım ortalama 40 güne yakın kullandım fakat gerek sürücü tarafında ve gerekse aşırı ısınma (ort 80-85 derece) problemlerinden dolayı ekran kartımı 10.09.2020'de direk ASUS servisine iade talebi ile kayıt açtırdım ürün 5 iş günü içerisinde servise kabul edildi müşteri hizmetlerini aradım onarım talep etmeden iade veya değişim talep ettim kart incelendi (oda ort 5 iş günü gibi) dün ASUS rmadan baktım iade süreci başlatılmıştır yazıyor tekrar müşteri hizmetlerini aradım bana 30.09.2020'de iade ve değişim raporu hazırlanıp tarafıma kargolanacağını daha sonrasında ise ürünü aldığım mağazaya gidip talebimize göre para iadesi, değişim veya daha üst bir modele farkını vermek kaydı ile alabileceğimi söyledi bende Vatan'da çalışan bir elemana sordum dedim para iadesi alabiliyor muyuz çünkü benim aldığım fatura bedeli 3830 TL muadili kartlara bakıyorum 4500 5000 TL arası zaten bu kartın Vatan satış fiyatı şu an 5000 TL üzerinde fakat bu eleman Vatan'ın böyle bir uygulaması olmadığını fatura miktarı kadar çek verebileceklerini ve yerine ürün alabileceğimi söyledi şimdi bunu neden yazdım hem hem sürecin nasıl işlediği hakkında bilgilendirme yapmak istedim hem de bana ne yapmam gerektiği veya hangi kartı almam gerektiği hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum THH gitme taraftarı değilim çünkü buna ne kafam ne de işim müsait mevcut koşullar çerçevesinde ne yapılabilir tavsiyelerinize ve tecrübelerinize açığım şimdiden teşekkür ederim.