ASUS TUF A15 FA507NU anakart değişimi sonrası Armoury Crate yazılımında görsel düzgün değil

Spikexz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller bugün cihazımda yaşadığım bir sorundan bahsedeceğim ve neredeyse bu konu ile ilgili internetde hiç kaynak bulamadım. Sorunum laptop anakartımın ASUS yetkili servisi tarafından değiştikten sonra Armoury Crate yazılımında laptop görselinin olması gereken bölümde laptopumun görseli çıkmıyor. Defalarca ASUS desteğe yazdım ama bir sorun olmadığını söylediler. Yetkili servisi arayıp sorduğumda ASUS uzaktan bağlanıp cihazınızın yeni anakartını kaydettirmekte sisteme diyorlar ASUS destek ise biz öyle bir şey yapmıyoruz diyor. Yani oradan oraya paslıyorlar bu sorun başınıza geldi mi nasıl çözdünüz bilen biri yardımcı olursa teşekkür ederim. Fotoğrafları paylaştım. Önceden orada olan laptop görselini de bıraktım. Cihazın seri numarası bilgisi düzgün.

Dosya Ekleri

• indir.jpg
    indir.jpg
    3,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    225,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Armoury Crate ayarları düzgün çekmiş, cihazı da düzgün görüyor. Dedikleri gibi bir problem olmaz. Bu size batan bir durumsa ve düzeltmiyorlar ise yapacak bir şey yok pek, silip yüklemeyi ve format atmayı denemiştirsiniz diye düşünüyorum zaten. Takılmamaya çalışın.

Armoury Crate ayarları düzgün çekmiş, cihazı da düzgün görüyor. Dedikleri gibi bir problem olmaz. Bu size batan bir durumsa ve düzeltmiyorlar ise yapacak bir şey yok pek, silip yüklemeyi ve format atmayı denemiştirsiniz diye düşünüyorum zaten. Takılmamaya çalışın.

Hocam biraz bu konularda takıntılıyım, zaten yazılımda bir sorun gözükmüyor. Ancak terminal de kontrol ettiğime göre cihazın önceki anakartındaki UUID bilgilerini aktarmamışlar. Chat GPT'ye sorduğumda bundan dolayı da olabileceğini söyledi. Format attım ve silip yükledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-28 014421.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-28 014421.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 19
Hocam biraz bu konularda takıntılıyım, zaten yazılımda bir sorun gözükmüyor. Ancak terminal de kontrol ettiğime göre cihazın önceki anakartındaki UUID bilgilerini aktarmamışlar. Chat GPT'ye sorduğumda bundan dolayı da olabileceğini söyledi. Format attım ve silip yükledim.

Bir problem olmayacağı için kafaya takmanızı önermem. Türkiye'de düzgün servis zaten az, ondan dolayı şaşırmamak gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı