ASUS TUF A15 FA507NV-LP034W alınır mı?

Hocam normalde de 35'in üstüne çıkmıyor zaten bendeki ASUS TUF'da. Lenovo'larda 240W adaptör olmadığı için şarjdayken pili azalıyorç.
Bende LOQ 4060 var, dediğin gibi 170w koymuşlar. Tam yükte doğal olarak drain oluyor.

Ben şuan sessiz modda oynuyorum, işlemciye 30 ekran kartına 50watt civarında sinir koyuyor. Böyle ne fan sesi duyuluyor ne ısınma oluyor ne de drain oluyor. Elle limitleyip daha düzgün bir nokta seçilebilir ancak ben sessiz modu sevdim açıkçası. O yüzden şuan sorun yaşamıyorum

IMG-20241221-WA0003.jpg

Bilgi için çok teşekkür ederim. Şimdi söylesem gönderirler mi peki?
Göndermemek için her şeyi deniyorlar, genelde laptopa zarar verir diye palavra atıp vazgectiriyorlar. Yurtdışında bir sürü kişi değiştiriyor bu arada.

Bende LOQ 4060 var, dediğin gibi 170W koymuşlar. Tam yükte doğal olarak drain oluyor.

Ben şu an sessiz modda oynuyorum, işlemciye 30 ekran kartına 50watt civarında sinir koyuyor. Böyle ne fan sesi duyuluyor ne ısınma oluyor ne de drain oluyor. Elle limitleyip daha düzgün bir nokta seçilebilir ancak ben sessiz modu sevdim açıkçası. O yüzden şu an sorun yaşamıyorum

Eki Görüntüle 2382477

Göndermemek için her şeyi deniyorlar, genelde laptopa zarar verir diye palavra atıp vazgectiriyorlar. Yurt dışında bir sürü kişi değiştiriyor bu arada.

O zaman arayıp bende isteyeceğim

Bende LOQ 4060 var, dediğin gibi 170W koymuşlar. Tam yükte doğal olarak drain oluyor.

Ben şu an sessiz modda oynuyorum, işlemciye 30 ekran kartına 50watt civarında sinir koyuyor. Böyle ne fan sesi duyuluyor ne ısınma oluyor ne de drain oluyor. Elle limitleyip daha düzgün bir nokta seçilebilir ancak ben sessiz modu sevdim açıkçası. O yüzden şu an sorun yaşamıyorum.

Eki Görüntüle 2382477

Göndermemek için her şeyi deniyorlar, genelde laptopa zarar verir diye palavra atıp vazgectiriyorlar. Yurt dışında bir sürü kişi değiştiriyor bu arada.

Gayet iyi hocam sevindim adınıza.

Ben konuştum laptopu da istedi, bende dedim ki sağlam cihazı nedne göndereyim? Başka zaman arayıp sadece adaptöru isterlerse gönderirim.

Bir de laptop yanında olmalı test falan yaptırıyorlat yalandan, benim yanımda olmadığı için test yapamadım. Şuan forumda biri uğraşıyor ona şarj adaptörünü değiştirdiklerini söylemişler. Bakalım onun dönüşünü bekliyorum.

Bir de laptop yanında olmalı test falan yaptırıyorlat yalandan, benim yanımda olmadığı için test yapamadım. Şu an forumda biri uğraşıyor ona şarj adaptörünü değiştirdiklerini söylemişler. Bakalım onun dönüşünü bekliyorum.

Ne yani bir de gelip kontrol mu ediyorlar? Dönüş yaparsa lütfen bana da bildirin

Lenovo LOQ 15IAX9 RTX 4060 versiyonunu al fiyatı 37 bin TL. Gayet güzel ve bende aktif olarak kullanıyorum
Anakartları kronik sorunlu muhabbetlerinden dolayı LOQ almak istemiyorum pek. Bir ton anakart arızası okudum birkaçı da Türkiye'de olmak üzere.

Ya birde arkadaşlar şuan laptop almayıp sonra almayı beklemek ne kadar mantıklı? Ailemle konuşuyorum üstüne katar daha iyisini alırsın diyorlar ama yeni yılda çok zamlanacaklar diye düşündüğümden beklemek istemiyorum artık.

Son düzenleme:
Acer Nitro önerenleri dikkate alma kronik sorunlu laptoplar ve soğutmaları sıkıntılı forumda detaylı incelemesi vardı. ASUS TUF gerçekten iyi G-Helper'den 30W sınır da koyunca iyi oluyor RAM olarak da doğru tercih çok uyumlu çalışıyor alabilirsin.

Hiç Acer Nitro hakkında eleştiri görememiştim teşekkürler bilgilendirme için. Bu arada 30W sınırı neden koymalıyım? Isınmasını ya da laptopun gereksiz yüksek performansta çalışmasını engellemek için filan mı? Bilmediğim için soruyorumda.

Hp victus ile lenovo loq arasında kaldım yarın almam gerekiyor hangisini ve hangi versiyonunu önerirsiniz?
Victus öneririm ben şahsen. Bende Victus almayı planlıyorum aslında ama bu TUF modeli de gözüme iyi gibi gözüktü sadece RAM ve SSD düşük onlarda eklenir sonradan. LOQ modellerine güvenemiyorum gerek bu battery drain mevzusu olsun gerek son zamanlarda epey bi konuşulan anakart arızası problemleri olsun hiç güven vermiyor bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı