ASUS TUF A15 FA507NV-LP034W alınır mı?

Ben konuştum laptopu da istedi, bende dedim ki sağlam cihazı nedne göndereyim? Başka zaman arayıp sadece adaptöru isterlerse gönderirim.

Bir de laptop yanında olmalı test falan yaptırıyorlat yalandan, benim yanımda olmadığı için test yapamadım. Şu an forumda biri uğraşıyor ona şarj adaptörünü değiştirdiklerini söylemişler. Bakalım onun dönüşünü bekliyorum.

Aradım teknik servisi, ürünü teknik servise gönderin dedi bende işimden dolayı gönderemem dedim o da yapacak bir şey yok dedi bir şey yapamayız dedi kapattı

Aradım teknik servisi, ürünü teknik servise gönderin dedi bende işimden dolayı gönderemem dedim o da yapacak bir şey yok dedi bir şey yapamayız dedi kapattı
İşleri güçleri kolpa, aslında THHye başvurmak gerekiyor da hiç uğrasasim gelmiyor.

Hiç Acer Nitro hakkında eleştiri görememiştim teşekkürler bilgilendirme için. Bu arada 30W sınırı neden koymalıyım? Isınmasını ya da laptopun gereksiz yüksek performansta çalışmasını engellemek için filan mı? Bilmediğim için soruyorumda.

Victus öneririm ben şahsen. Bende Victus almayı planlıyorum aslında ama bu TUF modeli de gözüme iyi gibi gözüktü sadece RAM ve SSD düşük onlarda eklenir sonradan. LOQ modellerine güvenemiyorum gerek bu battery drain mevzusu olsun gerek son zamanlarda epey bi konuşulan anakart arızası problemleri olsun hiç güven vermiyor bana.
Victus aldım hocam umarım pişman olmam ama bu fiyat bandında en sıkıntısız laptop bu gibi geldi.

Victus aldım hocam umarım pişman olmam ama bu fiyat bandında en sıkıntısız laptop bu gibi geldi.

Victus kaç aldınız 15 mi 16 mı?

Aynen hocam

Arkadaşım Victus aldı çok pişman oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı