Herkese merhaba, bugün bilgisayarımın APU işlemicisini test etmek için harici ekran kartını kapatacaktım fakat nasıl yapılacağinı bulamadım. Armoury Crate yazılımı üzerinden denedim fakat.
Şununla karşılaştım, dds ayarları kısmına bassamda açılmadı ve haliyle bende NVIDIA Optimus'u açamadığım için test edemedjm. Bilgisayarı yeni aldım içinde MUX Switch var hatta "MUX Switch with NVIDIA Advanced Optimus" diye bir etiket bile var. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler!
Merhaba arkadaşlar biraz önce Nvidia ve İntel in ayarlarını biraz kurcaladım bu sonuç çıktı. Nasıl düzeltebilirim bunu? Hatırladığım kadarıyla eski haline döndürmeye çalıştım olmuyor. Üsteki PHYSX>CPU yazısından bahsediyorum.
Merhaba arkadaşlar biraz önce Nvidia ve İntel in ayarlarını biraz kurcaladım bu sonuç çıktı. Nasıl düzeltebilirim bunu? Hatırladığım kadarıyla eski haline döndürmeye çalıştım olmuyor. Üsteki PHYSX>CPU yazısından bahsediyorum.
Masaüstüne sağ tıklayın ve NVIDIA kontrol panelini seçin.
3D ayarlarını yönet'i seçin.
Genel Ayarlar 'ı tıklayın. Not: Tek bir programın ayarlarını değiştirmek için Genel Ayarlar yerine Program Ayarları'nı seçin.
Tercih ettiğiniz grafik işlemciyi seçin. Otomatik Seçim – Performans ve güç tasarrufu arasında bir denge sağlar. Yüksek performanslı NVIDIA işlemci – Optimum performans sağlar. Entegre grafikler – Optimum güç tasarrufu sağlar.
Ayarlar altında, her bir özelliğin ayarlarını ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde düzenleyebilirsiniz.
Değişikliklerinizi kaydetmek için Uygula'yı tıklayın.
Masaüstüne sağ tıklayın ve NVIDIA kontrol panelini seçin.
3D ayarlarını yönet'i seçin.
genel ayarlar 'ı tıklayın. not: tek bir programın ayarlarını değiştirmek için genel ayarlar yerine program ayarları'nı seçin.
Tercih ettiğiniz grafik işlemciyi seçin. otomatik seçim – performans ve güç tasarrufu arasında bir denge sağlar. yüksek performanslı NVIDIA işlemci – optimum performans sağlar. entegre grafikler – optimum güç tasarrufu sağlar.
ayarlar altında, her bir özelliğin ayarlarını ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde düzenleyebilirsiniz.
Değişikliklerinizi kaydetmek için uygula'yı tıklayın.