ASUS TUF A15 kamerası çalışmıyor

OnurKrkc

Kilopat
ASUS TUF A15 laptopum var. Team üzerinden derslere katılıyorum ama kameram çalışmıyor. Kamera uygulamasını açtığımda kameranızı bulamıyoruz diyor ama bazen kendi kendine düzeliyor. Aygıt yöneticisinde kamera yok. Teamste kamera işareti bazen yanıp sönüyor. Donanımsal mıdır, yazılımsal mıdır? Yakında sınavlarım var ve kamera açmam gerekiyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, kameranızın kablosuyla ilgili bir problem olabilir. Ya da kameranızın sürücüsü varsa yanlış yüklenmiş/bozuk olabilir. Sürücüyü yeniden yüklemeyi dener misiniz?
Şu kısımdan driverlarınızı ve BIOS'unuzu güncelleyip bana haber verebilir misiniz?

Biosum güncel. Drivler da güncel.

Şuradan ASUS'a yazabilir misiniz? İletişime geçin derim.

İletişime geçtiğimde Windows Update diyorlar. Windows ile iletişime geçin olmazsa garantiye gönderin diyorlar ama ben Reddit'te vs incelediğimde genel bir sorun olduğunu gördüm. Ne yapabilirim? Derslerim var garantiye gönderme şansım yok.

Windows'unuz güncel mi? Eğer bir çözüm bulamazsanız format ile çözebilirsiniz diye düşünüyorum da o da zor iş.

ASUS ile iletişimi geçmenizi şiddetle öneriyorum. Benim aklıma gelen olası çözümler bu kadardı. Özür dilerim yardımcı olamadığım için.

ASUS hiçbir şey yapmıyor servise göndermek en iyi çözüm şu an ama onu da ben yapamayacağım malum dersler. Şu an tüketici hakem heyetine başvursam bir sonuç çıkar mı acaba?

ASUS hiçbir şey yapmıyor servise göndermek en iyi çözüm şu an ama onu da ben yapamayacağım malum dersler. Şu an tüketici hakem heyetine başvursam bir sonuç çıkar mı acaba?
Büyük ihtimalle çıkar ama bayağı uzun bir süre beklemeniz lazım oluyor. İnşallah sizinki daha hızlı çözülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…