Arkadaşlar dün ASUS TUF A15 modelini sipariş ettim RTX 4070 ve Ryzen 9 7840HS var içinde ama oyun EA FC 24 de Ultra da öyle böyle değil kasıyor sebepleri ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cihazın tüm güncellemelerini yaptınız mı özellikle Armoury Crate üzerinden, bir de MUX Switch hangi modda? GPU modunu Ultimate'e alıp tekrar dener misiniz?
Arkadaşlar dün ASUS TUF A15 modelini sipariş ettim RTX 4070 ve Ryzen 9 7840HS var içinde ama oyun EA FC 24 de Ultra da öyle böyle değil kasıyor sebepleri ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cihazın tüm güncellemelerini yaptınız mı özellikle Armoury Crate üzerinden, bir de MUX Switch hangi modda? GPU modunu Ultimate'e alıp tekrar dener misiniz?
Ben normalde masaüstü kullanıcısıyım okulum için laptop aldım ve hiçbir şey bilmiyorum sadece GPU modunu Ultimate'e aldım bir de ben önce driverları kendim yüklemeye çalıştım sonra Windows Update'in kendisinin yüklediğini öğrendim ama yarısını kendim yüklemiştim bile diğer yarısını da Windows Update'le yükledim ama kendi yüklediklerim güncel mi onu bile bilmiyorum.