ASUS TUF A15 laptop çok kasıyor

hamitcan.ty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün ASUS TUF A15 modelini sipariş ettim RTX 4070 ve Ryzen 9 7840HS var içinde ama oyun EA FC 24 de Ultra da öyle böyle değil kasıyor sebepleri ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

BIOS ve chipset ekran kartını güncellemesi çok önemli.
nasıl yapacağım hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Cihazın tüm güncellemelerini yaptınız mı özellikle Armoury Crate üzerinden, bir de MUX Switch hangi modda? GPU modunu Ultimate'e alıp tekrar dener misiniz?

Ben normalde masaüstü kullanıcısıyım okulum için laptop aldım ve hiçbir şey bilmiyorum sadece GPU modunu Ultimate'e aldım bir de ben önce driverları kendim yüklemeye çalıştım sonra Windows Update'in kendisinin yüklediğini öğrendim ama yarısını kendim yüklemiştim bile diğer yarısını da Windows Update'le yükledim ama kendi yüklediklerim güncel mi onu bile bilmiyorum.

Son düzenleme:
Nasıl yapacağım hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

ASUS TUF Gaming A15 - Support buradan BIOS'u seçin Update for Windows'u yukleyin kurulum bittikten sonra bilgisayar birkaç defa yeniden başlar ondan sonra BIOS'a atar BIOS'tan çıkın masaüstüne gelin attığım ASUS TUF Gaming A15 - Support
Girip please select Windows kaç kullanıyorsanız seçin ve aşağıda chipset yazar onu indirip kurun ekran kartı ise GeForce Game Ready Sürücüsü | 551.76 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA

ASUS TUF Gaming A15 - Support buradan BIOS'u seçin Update for Windows'u yukleyin kurulum bittikten sonra bilgisayar birkaç defa yeniden başlar ondan sonra BIOS'a atar BIOS'tan çıkın masaüstüne gelin attığım.
ASUS USA girip please select Windows kaç kullanıyorsanız seçin ve aşağıda chipset yazar onu indirip kurun ekran kartı ise GeForce Game Ready Sürücüsü | 551.76 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA

Şu anda oyun bir tık daha düzeldi ama yine de yapmalı mıyım?

Teşekkür ederim yardımın için.

Ekran kartını kesinlikle yapin diğer dediklerim isteğinize bağlı ekran kartı oyun oynatır eski sürüm ise boşuna FPS düşük olur.
galiba sorunu buldum gpu yu kullanmıyor nasıl kapatacağın bu güç tasarrufunu

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı