ASUS TUF A15 nasıldır?

Nodex

Femtopat
Daha fazla  
Hayır yapmaz, laptoplar darboğaz hesaplanıp ona göre üretilir.

Anladım teşekkür ederim. ASUS TUF Gaming laptoplarda bir sıkıntı var mı? Biraz fazla ısınıyor gibi geldi de kullandığım laptop.

Evet sıcak çalışan bir model. Onun dışında sıkıntısı yok. Güçlü olmayan bir işlemciye rağmen ısınıyor.

7535HS'li versiyonda işlemci işlemcide 95'ı görmedim yerden hafif aralanmış vaziyetteyken. Sıcak ama zarar verecek kadar değil.

Anladım teşekkür ederim. ASUS TUF Gaming laptoplarda bir sıkıntı var mı? Biraz fazla ısınıyor gibi geldi de kullandığım laptop.

F15 modeli var gayet iyi ancak birkaç yer aşırı ısınıyor. ( örneğin: Durum ışıklarının olduğu yer)işlemci Witcher 3 de 85-94 derece arasında değişiyor.

Selam, aynısı var. çok memnunum
140W olan modeli ve harika, ASUS'un kendi optimizasyon olan soğutucusu programları pek işe yaramıyor, onun yerine Ghelper.exe kullan sadece, hiç ısıtmıyor bile cihazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, aynısı var. çok memnunum
140W olan modeli ve harika, ASUS'un kendi optimizasyon olan soğutucusu programları pek işe yaramıyor, onun yerine Ghelper.exe kullan sadece, hiç ısıtmıyor bile cihazı.
Kullanıyorum zaten Battlefield 2042 oynuyorum 90 dereceyi buluyor bazen işlemciyi limitledigim halde 30 watt olarak normaldir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…