ASUS TUF A15 RTX 4060 alarak iyi mi ettim?

Bütçe
40000k
Alinir. TUF serisini onermiyoruz bu butcelerde. Adamakıllı 1 2 cihaz var onların da fiyatı fazla alinmaz. Fazlaca sıcak calisan bir seri hocam maalesef. Donanım olarak da fiyatini hak etmiyor.

Hocam ben cok kapasiteli oyunlar oynamıyorum zaten sadece FPS oyunları falan ve edit yapacağım sizce yine de ısınır mı?

Hocam ben cok kapasiteli oyunlar oynamıyorum zaten sadece FPS oyunları falan ve edit yapacağım sizce yine de ısınır mı?

Bende TUF var hocam. FA507UI R9 4070 modeli. En serin calisan TUF olmasina ragmen 85 dereceyi goruyordu oyunlarda. Cihaza G-Helper uzerinden sicaklik limiti atarsaniz kullanilir cunku fazlaca sıcak calisiyor düşük kasa TUF cihazlar. Burdaki asıl sorun donanımına göre fiyatinin yuksek olması.

Haklısın tecrübem var 3 ayda bir eski laptopum için 15 günlüğüne teslim etmekten sıkılmıştım Acer'i bilen bilir...

Fark ettim zaten bu konuşma tarzından ne kadar bıkkın olduğunu. Ancak öyle yeni laptop 3 ayda bir servise gitmez. Garantisi vardır zaten, ilk altı ay sıkıntısı çıkarsa sıfırını alabilirsin (opsiyonel olarak). Arızalı kabul ediliyor çünkü. Eski cihazlarda zaten muhtemel. Bende de Samsung'un i5 3. nesil HD 4000'li bir cihazı vardı. Cihazın her ay termal macunu değişir mi ya? Macunun kalitesizliğinden midir bilgisayarın ısınmasından mıdır ama yok. Cihaz kavruluyordu. Ben de en son sinirlenip hurdacıya emanet ettim (satamıyordum zaten. En sonunda ekran kartı arızası da verdi. Ben de Allah'a emanet ettim.)

Ben 3060'lı laptopu parçaladım direkt video gönderdim Acer servisine teknoloji bu şans isi biraz da bu kadar ikincil kalite laptopta satmayın türkiyedeyiz diye.

Ben 3060'lı laptopu parçaladım direkt video gönderdim Acer servisine teknoloji bu şans isi biraz da bu kadar ikincil kalite laptopta satmayın türkiyedeyiz diye.

Bu fiyat bandindaki hiçbir cihaz mukemmel degil zaten. Ama Acer en alinabilir. Tek kotu yani yukseltme yapilmak isterse teknik servisin yapması lazım ama forumda takacaginiz SSD yiyaninda gonderirseniz ücretsiz yapildigini soyleyenler vardi.

Türkiye sanki parası olmayana cehennem, olana cennet gibi. Şirketler de bunu hedef alıyor bence.

60 bin direkt ya sınır 45 60 k arası laptoplarda ısınma sorunuda görmüyorum performansta Casper'ları hariç tutalım

Arkadaşlar hepinize cok tsk ederim ASUS yerine HP alacağım bilgilerdirmeniz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…