ASUS TUF A15 RTX 4060 ölü piksel sebebiyle değişim yaparlar mı?

Kargo dün geldi o gün fark etmedim 4 gün oluyor sipariş vereli.
Hocam ambalaja ve laptopa zarar vermediyseniz 14 gün içinde iade hakkınız var. Bende hb den almıştım, iade için sıkıntı çıkarmıyorlar. Telefonla aradığımda Windows yüklediyseniz iade olmaz falan dediler ciddiye almadım hakkımı biliyorum dedim. Direkt hb üzerinden siparişlerim kısmından iade ettim, hb jet ertesi gün kapıma geldi. Ama aklınızda olsun iade sebebine ölü piksel yazmayın sıkıntı çıkabilir ben beğenmedim vs yazdım öyle yolladım. Birde hangi satıcıdan almıştın?

Hocam ambalaja ve laptopa zarar vermediyseniz 14 gün içinde iade hakkınız var. Bende HB'den almıştım, iade için sıkıntı çıkarmıyorlar. Telefonla aradığımda Windows yüklediyseniz iade olmaz falan dediler ciddiye almadım hakkımı biliyorum dedim. Direkt HB üzerinden siparişlerim kısmından iade ettim, HB jet ertesi gün kapıma geldi. Ama aklınızda olsun iade sebebine ölü piksel yazmayın sıkıntı çıkabilir ben beğenmedim vs yazdım öyle yolladım. Bir de hangi satıcıdan almıştın?

Satıcı Hepsiburada onlara yazdım servise götürüp değişim için rapor almam gerekmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı