ASUS TUF A15 VBIOS güncellemesi ilerlemiyor

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı açtığım zaman karşıma VBIOS güncellemesi çıktı ben de güncelle dedim görseldeki çubuk dolmaya başladı, doldu doldu en son burada kaldı ilerlemiyor yaklaşık 15 dakikadır. ASUS kendisi getirdi güncelleme var diye ben bir şey yapmadım hatta başta BIOS sanmıştım meğerse VBIOS güncellemesiymiş. Böyle beklemem mi gerekiyor? Vallaha korkuyorum bir şey olur diye. @ilhami Yeşil hocam size de geldi mi güncelleme?

Dosya Ekleri

• 20230727_004603.jpg
    20230727_004603.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Evet, imzada da yazıyor.

Güncelledim ben şimdi. Açık bırakın bilgisayarı 1-2 saat sonra bakın. Güncellenmiş mi diye.

Güncelleme yazıyordu ben başlattım.

Aynısı hocam sonra da yazılan seylerden herhangi birimi yapmadım sadece mouse oynatmışımdır o kadar peki hocam ben şimdi ne yapacağım çok üzgünüm vallahi kapatsam bir türlü kapatmasam bir türlü böyle kalırsa sabaha kadar ne yaparim bilmiyorum.

@GGhunters hocam bu zamana kadar bekledim hata sinirden ağladım çünkü bu güncelleme sorunlu biterse ekran kartı gidiyormuş sonrasında siz 'arkada şey yoktu' dediğinizden o arkadaki siyah NVIDIA'nın programını kapattım asusunki kaldı ve inanır mısınız tak diye doldu ve bitirdi. Sonrasında bidirim geldi güncellemenin tamamlanması için yeniden başlatın diye yaptım ve açıldı sistem bilgilerinden kontrol etti günceellenmiş, MyASUS'da da güncellendi diyor yani halloldu. Size çok teşekkür ederim sizin sayenizde cesaret edip kapattım arkadakini. Son sorum sizde de yeniden başaltma bildirimi geldi mi bu yeşil çubuk dolduktan sonra.

yeniden başlatma*

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı açtığım zaman karşıma VBIOS güncellemesi çıktı ben de güncelle dedim görseldeki çubuk dolmaya başladı, doldu doldu en son burada kaldı ilerlemiyor yaklaşık 15 dakikadır. ASUS kendisi getirdi güncelleme var diye ben bir şey yapmadım hatta başta BIOS sanmıştım meğerse VBIOS güncellemesiymiş. Böyle beklemem mi gerekiyor? Vallaha korkuyorum bir şey olur diye. @ilhami Yeşil hocam size de geldi mi güncelleme?
Valla ben en son bunu yüklemiştim, uzun süre oldu ama sizin dediğiniz gibi bekleme olayı olmamıştı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (157).png
    Ekran Görüntüsü (157).png
    177,3 KB · Görüntüleme: 38

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı