ASUS TUF A15 vs Acer Nitro 5

YusfCan35

Centipat
Daha fazla  

İkisi arasında kaldım. İkisinin ekran kartı 140W. RAM yükseltmesi bakımından işlemci bakımından ve ekran Hz'si bakımından Acer daha iyi gibi. Ama sıcaklık kasa tasarım ve kalite bakımından ASUS TUF çok hoşuma gidiyor. Sizce hangisini almalıyım?

İyi geceler arkadaşım, ben 1 buçuk yıldır Acer Nitro 5 AN515-58-51u3 kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir teknik aksaklık yaşamadım ve Acer'in donanım yükseltme konusunda daha fazla soketi var sanırım ASUS'i iyi araştırmadım, yalnız dürüst söyleyeyim benim PC'de ölü pikseller olmaya başları hepsinde olur mu bilmem ben gayet memnunum.

İyi geceler arkadaşım, ben 1 buçuk yıldır Acer Nitro 5 AN515-58-51u3 kullanıyorum ve gayet memnunum hiçbir teknik aksaklık yaşamadım ve Acer'in donanım yükseltme konusunda daha fazla soketi var sanırım ASUS'i iyi araştırmadım, yalnız dürüst söyleyeyim benim PC'de ölü pikseller olmaya başları hepsinde olur mu bilmem ben gayet memnunum.
Bilgisayar mühendisi arkadaşım için alıyorum. Uzun seneler kullanmayı planlıyor. Sıcaklık değerleri yükseliyor mu ? Sizce kaliteli bir marka mı?

Gece vakti yardımcı olduğunuz için saolun.

Bilgisayar mühendisi arkadaşım için alıyorum. Uzun seneler kullanmayı planlıyor. Sıcaklık değerleri yükseliyor mu? Sizce kaliteli bir marka mı?

Gece vakti yardımcı olduğunuz için sağ olun.

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana, sıcaklık olarak 92 dereceyi görüyor oyunlarda ben farming SIM, FIFA 22 ve FM24 oynuyorum FM'de biraz daha serin, tabii ben yurtta kaldığım için fanları performans modunda ya da full kullanamıyorum, Acer'in soğutma sistemi epey övülüyordu zamanında benim hoşuma ondan gitmişti bence bayağı başarılı full çalışınca hemen düşüyor sıcaklık, kanka kaliteli konusunda oda arkadaşımlarımda ASUS Vivobook ve MSI var benim kasa daha güzel hissettiriyor sağlam duruyor gayet de bir sıkıntısı yok, Acer yılların markasıdır ben çok severim eskiden monitörü falan vardı bende hâlâ çalışıyor 15 sene oldu ayrıca senin linklerde işlemci Intel ben bu konuda geri kafalıyım Intel'den vazgeçmem.

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana, sıcaklık olarak 92 dereceyi görüyor oyunlarda ben farming SIM, FIFA 22 ve FM24 oynuyorum FM'de biraz daha serin, tabii ben yurtta kaldığım için fanları performans modunda ya da full kullanamıyorum, Acer'in soğutma sistemi epey övülüyordu zamanında benim hoşuma ondan gitmişti bence bayağı başarılı full çalışınca hemen düşüyor sıcaklık, kanka kaliteli konusunda oda arkadaşımlarımda ASUS Vivobook ve MSI var benim kasa daha güzel hissettiriyor sağlam duruyor gayet de bir sıkıntısı yok, Acer yılların markasıdır ben çok severim eskiden monitörü falan vardı bende hâlâ çalışıyor 15 sene oldu ayrıca senin linklerde işlemci Intel ben bu konuda geri kafalıyım Intel'den vazgeçmem.
Benimde aklımda Acer vardı. Şimdi kesinleşti. İntel konusu tartışılır ben kendi kasamda cpu r5 5600x ve gpu 6700xt 12 GB kullanıyorum :D Tabi işin içine grafik, render gibi olaylar gireceği için intel 12650h daha iyi bir tercih. Saolun yardımlarınız için.

TUF ısınma sorununu çözemedi ancak Allah var batarya anlamında 90wh koymuş, Acer ise 60wh koymuş.

Yine de ben Acer alırdım dediğim gibi batarya anlamında biraz uzebilir.

Geri
Yukarı