ASUS TUF A15 vs F15

Hocam eco/normal modda takılıyorum ram hariç ve depolama her şeyden memnunum çok soğuk çalışıyor gayet memnun etti beni teste sokmaya bile üşenmeye başladım ama boş vaktimde sokacağım

Hocam eco/normal modda takılıyorum ram hariç ve depolama her şeyden memnunum çok soğuk çalışıyor gayet memnun etti beni teste sokmaya bile üşenmeye başladım ama boş vaktimde sokacağım
laptop pubg gibi oyunlarda bile neredeyse ses çıkartmıyor

Şimdi tek sorunum windowsu etkinleştir olayı çok sinirimi bozuyor ve bu klavyenin rgbsini sonsuza kadar açık tutamıyor muyuz? Kendi kendine kapanıyor.

Üşenmeyip testleri yapın lütfen. İade süresi bitmeden. 8 RAM kaynaklı %1, drop düşük olabilir. Bende 8 kullandım sonra sattım.
Windows için OEM key satın alabilirsiniz (100/150₺ tahmini)
RGB klavye uyku modu kapatmanız lazım. Gigabyte Control Center içinde var diye hatırlıyorum. Ekran görüntüsü atarsanız bakarım.

Evet kapattım ama işe yaramadı

Auto rbg power saving

Dosya Ekleri

• IMG_1341.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 21
Kapalı halde işe yaramıyor mu? Ne zaman sönüyor ışıklar? Kullandığınız mod(eco gibi) ile alakalı olabilir.
klavyeye basarsam sorun yok yoksa belli bir zaman sonra sönüyor ve zannetmiyorum eco moddan kastım sadece fan için geçerli bu arada cinebench'i indiriyorum

Klavyeye basarsam sorun yok yoksa belli bir zaman sonra sönüyor ve zannetmiyorum eco moddan kastım sadece fan için geçerli bu arada Cinebench'i indiriyorum.

Varsa yeni Control Center sürücü bakın. Doğrusu hatırlıyorum. Ben 11.nesil kullanıyorum. Sürekli açık bende. Siz ayarı yaptıktan sonra sürekli açık kalması lazım. Kurcalayın bir ayarı vardır.

Tamamdır, ben cdiskmark indirdim ne yapmalıyım

Böyle kaldı

Tamamdır, ben cdiskmark indirdim ne yapmalıyım

Böyle kaldı
Bence 6500 iyi bir okuma hızı da yazma hızını neden göstermiyor

Tamam artık gösteriyor tam değerleri versin ben fotoğraf atacağım

Dosya Ekleri

• image.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Tamamdır, ben cdiskmark indirdim ne yapmalıyım.

Böyle kaldı.

Bence 6500 iyi bir okuma hızı da yazma hızını neden göstermiyor.

Tamam artık gösteriyor tam değerleri versin ben fotoğraf atacağım.

Acele etmeyin hocam yavaş yavaş. Bendeki ile aynı. 6820-3970 küsurdü bende de.

ROG STRIX bakın hocam 4060 4050 bulunan ROG STRIX serisi alabilirsiniz soğutma derdi yok diyebilirim çok iyi soğutuyor kendini sistem diğer markalara pek yönelmedim bende ROG STRIX aldım memnunum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…