ASUS TUF A15 vs F15

Yukarda 1gib nin yanında olan sayıyı 1 e aldım şimdi öyle yapıp fotoğrafını atacağım

Hocam aldım bile :/ rog strix çok pahalı ve şu anki laptopda gayet güzel
Bende ASUS TUF Dash F15 almıştım 3060 fakat darbeli gelmişti iade edip 3050 95W olanından almıştım performansları arasında pek fark yok hatta 4060 laptop gpusunda FurMark değeri 6000 civarı iken 3050 4600 alıyor skor olarak yani masaüstünde çok fark oluyorda laptop GPU'larında fazl fark olmuyor genellikle.

Steam üzerinden 3D mark ücretsizdi en son. Cinebench tekli test seçip start. Hata mı veriyor uygulama?
Cinebench exeye tıklıyordum ben steamda ne yazık ki ücretli bu arada tekrar test yaptım 2 kez birisi 88 öbürü 89 çıktı

Bende ASUS TUF Dash F15 almıştım 3060 fakat darbeli gelmişti iade edip 3050 95W olanından almıştım performansları arasında pek fark yok hatta 4060 laptop gpusunda FurMark değeri 6000 civarı iken 3050 4600 alıyor skor olarak yani masaüstünde çok fark oluyorda laptop GPU'larında fazl fark olmuyor genellikle.
Ben az önce 4060 ile yaptım 9700 ve 9800 küsürü gördüm

Steam üzerinden 3D mark ücretsizdi en son. Cinebench tekli test seçip start. Hata mı veriyor uygulama?
Hocam uygulamayı sil yükle yaptım yine çalışmıyor direk açılmıyor

Cinebench EXE'ye tıklıyordum ben Steam'de ne yazık ki ücretli bu arada tekrar test yaptım 2 kez birisi 88 öbürü 89 çıktı.

Ben az önce 4060 ile yaptım 9700 ve 9800 küsurü gördüm.

Cinebench ücretsiz hocam. Windows mağazada bile var. Alt+r bakın test zamanı kaç C GPU. Alz+Z ile arayüzü düzenleyebilirsin.

Cinebench EXE'ye tıklıyordum ben Steam'de ne yazık ki ücretli bu arada tekrar test yaptım 2 kez birisi 88 öbürü 89 çıktı.

Ben az önce 4060 ile yaptım 9700 ve 9800 küsurü gördüm.

Hocam uygulamayı sil yükle yaptım yine çalışmıyor direk açılmıyor.

Ben ROG'un FurMark programını kullandım değer farkı olabiliyor.

Cinebench ücretsiz hocam. Windows mağazada bile var. Alt+r bakın test zamanı kaç C GPU. Alz+Z ile arayüzü düzenleyebilirsin.
başka benchmark uygulamalı indireceğim şimdi heaven indirdim ona gireceğim

Bu arada panel hakkında ne düşünüyorsunuz

Steam 3D mark demo ve timespy ücretsiz
Heaven de iş görür. Heaven +AIDA64 daha sağlıklı olur.
şimdi 3d markı indiriyor şimdi heaven yapacağım

ayarları fullemeli miyim

Steam 3D mark demo ve timespy ücretsiz
Heaven de iş görür. Heaven +AIDA64 daha sağlıklı olur.

Aynı panel. Çok kaliteli bir sharp. 360Hz. Zehir gibi. FPS oyunları için bulunmaz nimet.
hocam bu test sanırım bitmiyor 5-10dakika daha açık tutacağım eğer bitmiyorsa sonra nereden değerleri öğrenebilirim?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    273,9 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Hocam bu test sanırım bitmiyor 5-10dakika daha açık tutacağım eğer bitmiyorsa sonra nereden değerleri öğrenebilirim.

Uzun zamandır o testi hiç yapmadım hocam. Şimdi alt+r basıp kaç W GPU, sıcaklık bakabilirsiniz. Gerek yok beklemeye. Time spy geçin. Sıcaklık için MSI Afterburner ayarlayabilirsiniz. Ya da GPU-Z

Uzun zamandır o testi hiç yapmadım hocam. Şimdi alt+r basıp kaç W GPU, sıcaklık bakabilirsiniz. Gerek yok beklemeye. Time spy geçin. Sıcaklık için MSI Afterburner ayarlayabilirsiniz. Ya da GPU-Z
15-17 dakikada 74 ün üstünü görmedi ve şu anda 73 derecede fanlar ise normalde çalışıyor turboya aldım şu anda 68-71

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı