ASUS TUF A15 vs F15

Detaylı konuştunuz mu hocam? Garanti bozulmadan yükseltme yapıyorlar yani? En son RSS yazabilirsin. Onlar teknik servisi. Baktığım kadarıyla sizin şehirde var. Fiyatına göre normal RAM. Samsung 16 5800K, Kingston 6700K. RAM değiştirme ücreti 600-1000k olabilir. Yeni yıl ücreti değiştiyse bilmiyorum.
Evet konuştum eğer siz değiştirirseniz garanti dışı kalır lakin biz değiştirirsek problem olmaz dedi

Orada başka birisi vardı açıkcası rusçam iyi olmadığı için benim yerime başkası konuşuyordu belki o yanlış tercüme etmiş olabilir ama dediğim gibi kendim detaylıca konuştum garantinin bozulmayacağını söylediler
Detaylı konuştunuz mu hocam? Garanti bozulmadan yükseltme yapıyorlar yani? En son RSS yazabilirsin. Onlar teknik servisi. Baktığım kadarıyla sizin şehirde var. Fiyatına göre normal RAM. Samsung 16 5800K, Kingston 6700K. RAM değiştirme ücreti 600-1000k olabilir. Yeni yıl ücreti değiştiyse bilmiyorum.

Bahsettiğim servis bu. İsterseniz arayın bilgi alın. DNS'te yapılan RAM değişimi garanti etkiler mi diye. Kendileri değişim yapıyor. DNS de yapıyor. Size önceden neden garanti bozulur dediler anlamıyorum.

Evet konuştum eğer siz değiştirirseniz garanti dışı kalır lakin biz değiştirirsek problem olmaz dedi.

Orada başka birisi vardı açıkçası rusçam iyi olmadığı için benim yerime başkası konuşuyordu belki o yanlış tercüme etmiş olabilir ama dediğim gibi kendim detaylıca konuştum garantinin bozulmayacağını söylediler.

Durumun netleşmesi iyi olmuş. Bütçen el verirse hazır cihaz açılacakken SSD eklemeyi düşünebilirsin.

Yok, hayır. Bu ay Ssd değiştireceğimi düşünmüyorum total 12.000 olur. 512 takabilme imkanım var lakin takmışken en iyisini taktırayım diyorum o yüzden ssd yi öbür ay taktıracağım.
Durumun netleşmesi iyi olmuş. Bütçen el verirse hazır cihaz açılacakken SSD eklemeyi düşünebilirsin.

Hocam ben hayatımda bu kadar kötü firma görmedim, ürün geldi ürünü takarsak garanti dışı kalacağını söylediler oradaki bir adamda ürün garanti dışı kalmaz dedi şu andada fişi inceliyordum bize 144 hz versiyonunu vermişler açıkcası hata üzerine hata ramı reddettim ve gigabyte nin firmasında okuduğuma göre ram garanti bozmuyor yazıyor ama işimi garantiye almak istiyorum

Son düzenleme:
Hocam ben hayatımda bu kadar kötü firma görmedim, ürün geldi ürünü takarsak garanti dışı kalacağını söylediler oradaki bir adamda ürün garanti dışı kalmaz dedi şu anda da fişi inceliyordum bize 144 Hz versiyonunu vermişler açıkçası hata üzerine hata RAM'ı reddettim ve Gigabyte'nin firmasında okuduğuma göre RAM garanti bozmuyor yazıyor ama işimi garantiye almak istiyorum.

Nasıl 144Hz? Kafanız mı güzel?
Aldığınız üründe bu sharp 360Hz panel var.(sizde monitör kimliğini atmıştınız zaten)
144Hz olanı %45 NTSC. Uzun zamandır satışını bile görmedim o modelin ben. 172.71.183.213 - Please verify yourself to continue
Yazdığım RSS iletişime geçin. Olmadı iade edin. Bu kadar uğraşmanız saçma.

Nasıl 144Hz? Kafanız mı güzel?
Aldığınız üründe bu sharp 360Hz panel var.(sizde monitör kimliğini atmıştınız zaten)
144Hz olanı %45 NTSC. Uzun zamandır satışını bile görmedim o modelin ben. 172.71.183.213 - Please verify yourself to continue
Yazdığım RSS iletişime geçin. Olmadı iade edin. Bu kadar uğraşmanız saçma.
Hocam biliyorum benim ürünüm 360 hz ürünümden memnunum, lakin çekte öyle söylemiyor ürün 144 hz ips panel 24 ay garanti olduğu gözüküyor ama ürünler farklı tek istediğim şey garantisi bozulmadan tam takviyesi yapmak 😃 o da pek mümkün gibi görünmüyor çünkü dns ne yaptığını bile bilmiyor herhalde? Kimi çalışanı garanti dışı kalmayacağını söyleyip ram sipariş ediyor. Kimi çalışanı ise garanti dışı kalır diyor.

Moskovadaki garantiyle konuşayım mı? Ufada garanti servisi yok gibi.

Hocam biliyorum benim ürünüm 360 Hz ürünümden memnunum, lakin çekte öyle söylemiyor ürün 144 Hz IPS panel 24 ay garanti olduğu gözüküyor ama ürünler farklı tek istediğim şey garantisi bozulmadan tam takviyesi yapmak 😃 o da pek mümkün gibi görünmüyor çünkü DNS ne yaptığını bile bilmiyor herhalde? Kimi çalışanı garanti dışı kalmayacağını söyleyip RAM sipariş ediyor. Kimi çalışanı ise garanti dışı kalır diyor.

Moskova'daki garantiyle konuşayım mı? Ufada garanti servisi yok gibi.

O bir hatadır. Sizin Windows arayüz de 360Hz yok mu? RAM bu kadar zor olmamalı anlamsız gerçekten. Siz o RSS arayın net çözümü bulursunuz. Şimdi RAM takacak mısınız? Bekleyeceksiniz? RAM garanti durumunu etkilerse iade edin. Hiç uğraşmayın bence.

Mağaza müdürü oradaysa onunla konuşun bu detayları. Çoğu personel bilgisiz olabilir. Aldığınız ürünün yorumlarını gösterin. Çoğu kimse DNS gidip garanti bozulmadan RAM+SSD yükseltme yapıyor. İnsanlar bu şekilde yazmış. Doğru olanı bu zaten.

Son düzenleme:
O bir hatadır. Sizin Windows arayüz de 360Hz yok mu? RAM bu kadar zor olmamalı anlamsız gerçekten. Siz o RSS arayın net çözümü bulursunuz. Şimdi RAM takacak mısınız? Bekleyeceksiniz? RAM garanti durumunu etkilerse iade edin. Hiç uğraşmayın bence.
Muhtemelen, bir fikrim yok. Ama dnsin böyle hatalar yapması çok kötü. Yarın rss moskova ile iletişime geçeceğim ya da başka şehirlerde bulursam onlar ile iletişime geçeceğim eğer garanti dışı kalırsa iade eder bekler daha iyisini alırım uğraşmaya gerek yok

Mağaza müdürü oradaysa onunla konuşun bu detayları. Çoğu personel bilgisiz olabilir. Aldığınız ürünün yorumlarını gösterin. Çoğu kimse DNS gidip garanti bozulmadan RAM+SSD yükseltme yapıyor. İnsanlar bu şekilde yazmış. Doğru olanı bu zaten.
Müdür gibi gezinen bir sivil vardı onunla iletişime geçecektim o biraz ters elemana benziyordu pek rusçam olmasa da anladım alır ya da almaz bu kadar gibisinden cümle kullandı

Müdür gibi gezinen bir sivil vardı onunla iletişime geçecektim o biraz ters elemana benziyordu pek rusçam olmasa da anladım alır ya da almaz bu kadar gibisinden cümle kullandı.

İade süresi dolmadan detaylı araştırıp karar verin. Yoksa zor iade yaparsınız. Şu anda bile size iade konusunda çok anlayışlı olmazlar(satın alma günü bir haftayı geçti mi?)

Evet geçti
İade süresi dolmadan detaylı araştırıp karar verin. Yoksa zor iade yaparsınız. Şu anda bile size iade konusunda çok anlayışlı olmazlar(satın alma günü bir haftayı geçti mi?)

Farklı bir firmayı aradım moskova kapalıymış onlarda sağolsun çok kibarlardı ingilizce biliyor musunuz dedim yüzüme kapattılar 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı