Woldierr
Decapat
Daha fazla
Evet konuştum eğer siz değiştirirseniz garanti dışı kalır lakin biz değiştirirsek problem olmaz dediDetaylı konuştunuz mu hocam? Garanti bozulmadan yükseltme yapıyorlar yani? En son RSS yazabilirsin. Onlar teknik servisi. Baktığım kadarıyla sizin şehirde var. Fiyatına göre normal RAM. Samsung 16 5800K, Kingston 6700K. RAM değiştirme ücreti 600-1000k olabilir. Yeni yıl ücreti değiştiyse bilmiyorum.
Orada başka birisi vardı açıkcası rusçam iyi olmadığı için benim yerime başkası konuşuyordu belki o yanlış tercüme etmiş olabilir ama dediğim gibi kendim detaylıca konuştum garantinin bozulmayacağını söylediler
Detaylı konuştunuz mu hocam? Garanti bozulmadan yükseltme yapıyorlar yani? En son RSS yazabilirsin. Onlar teknik servisi. Baktığım kadarıyla sizin şehirde var. Fiyatına göre normal RAM. Samsung 16 5800K, Kingston 6700K. RAM değiştirme ücreti 600-1000k olabilir. Yeni yıl ücreti değiştiyse bilmiyorum.
Bahsettiğim servis bu. İsterseniz arayın bilgi alın. DNS'te yapılan RAM değişimi garanti etkiler mi diye. Kendileri değişim yapıyor. DNS de yapıyor. Size önceden neden garanti bozulur dediler anlamıyorum.Ремонт компьютерной и офисной техники
Профессиональный ремонт компьютеров, ноутбуков принтеров, МФУ, ИБП, планшетов, проекторов. Гарантийное и послегарантийное обслуживание.www.rss.ru