ASUS TUF A15 vs Monster Tulpar T5

Bütçe
39000

Fiexst

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Bunun ile ilgili daha önce birkaç konu açılmış ama onları incelemekten kafayı yemek üzereyim. Bir siteye giriyorum Asus çok ısınıyor Tuf serisi kötü falan deniyor buraya geliyorum monsterlarda hep sorun çıkıyor servise götürmek gerekiyor falan deniyor. Yönetim bilişim sistemleri bölümünde okuyorum ve yazılımda ilerlemeyi düşünüyorum. Blender kullanma ve unity de oyun yapmaya da çalışacağım. Intel ve AMD arasından hangisi daha iyi olur onu da tam anlamış değilim. Eleye eleye bu ikisine kadar geldim. İki markaya da hakim birileri yardımcı olabilirse harika olur.

İşlemci ve ekran kartı için Monster seçerdim tek seçenek bu ikisi ise. TUF zaten ısınan bir seri, başta fiyatları güzeldi ancak bu fiyata özellikle 4050 TUF almam.

Bence ikisi de değil.

Monster'ın karşısında olupta kaybedecek bir marka yok sanırım.

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Bunun ile ilgili daha önce birkaç konu açılmış ama onları incelemekten kafayı yemek üzereyim. Bir siteye giriyorum Asus çok ısınıyor Tuf serisi kötü falan deniyor buraya geliyorum monsterlarda hep sorun çıkıyor servise götürmek gerekiyor falan deniyor. Yönetim bilişim sistemleri bölümünde okuyorum ve yazılımda ilerlemeyi düşünüyorum. Blender kullanma ve unity de oyun yapmaya da çalışacağım. Intel ve AMD arasından hangisi daha iyi olur onu da tam anlamış değilim. Eleye eleye bu ikisine kadar geldim. İki markaya da hakim birileri yardımcı olabilirse harika olur.

İkisi de değil, ufak bir bütçe arttırımı ile
*link hatası HP OMEN Laptop 16-WF0033NT Intel Core i5-13500HX 16GB RAM 512GB SSD 8GB GeForce RTX 4060 16.1 inç FHD FreeDOS Siyah 7Q7Y5EA - HP Store Türkiye
Bütçe arttıramazsan

Öncelikle selam arkadaşlar. Bunun ile ilgili daha önce birkaç konu açılmış ama onları incelemekten kafayı yemek üzereyim. Bir siteye giriyorum ASUS çok ısınıyor TUF serisi kötü falan deniyor buraya geliyorum Monster'larda hep sorun çıkıyor servise götürmek gerekiyor falan deniyor. Yönetim bilişim sistemleri bölümünde okuyorum ve yazılımda ilerlemeyi düşünüyorum. Blender kullanma ve Unity de oyun yapmaya da çalışacağım. Intel ve AMD arasından hangisi daha iyi olur onu da tam anlamış değilim. Eleye eleye bu ikisine kadar geldim. İki markaya da hakim birileri yardımcı olabilirse harika olur.

Monster daha mantıklı kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı