ASUS TUF B450 GAMING Plus ve RAM uyumu

Merry

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Nasıl bir uyumdan söz ediyorsunuz? Senkronizasyon olarak uyumlu değil. Geç cevap verebiliyor ve bazen aynı renkte yanmayabiliyor ışığı. Ama taksanız çalışır. Işık uyumu için Gskill Trident Z veya XPG modellerine bakabilirsiniz.

3200MHz'de sıkıntısız çalışmasından bahsediyorsanız sorun olacağını zannetmiyorum. Pcpartpicker'dan baktığımda ASUS B450 Prime ile kullanılırken olumsuz bir geri dönüş olmamış.

Nasıl bir uyumdan söz ediyorsunuz? Senkronizasyon olarak uyumlu değil. Geç cevap verebiliyor ve bazen aynı renkte yanmayabiliyor ışığı. Ama taksanız çalışır. Işık uyumu için Gskill Trident Z veya XPG modellerine bakabilirsiniz.
Performans olarak sormuştum? Bir eksiklik yada sorun yaratır mı? Trident z modelini çok beğeniyorum sanırım ona bakacağım.
3200MHz'de sıkıntısız çalışmasından bahsediyorsanız sorun olacağını zannetmiyorum. Pcpartpicker'dan baktığımda ASUS B450 Prime ile kullanılırken olumsuz bir geri dönüş olmamış.
Teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı