Çözüldü ASUS TUF B450 PLUS GAMING ekran açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AtlasPoyraz

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Anakart ASUS TUF B450M GAMING Plus.
İşlemci Ryzen 5 3600.
RAM Adata 8 GB.
Ekran kartı yok.

Sistemi kurdum bağlantılarda vs problem gözükmüyor fakat ekran açıldıktan hemen sonra " no signal " verip kapanıyor. Fanlar çalışıyor.
RAM'i farklı slotlarda denedim.
HDD ve SSD çıkartıp denedim.
BIOS pilini çıkartıp denedim.
Farklı kablolar ve ekranlar denedim fakat sonuç değişmedi.

Anakart üzerinde AMD Ryzen 3000 desktop ready ibaresi var.

Anakartın eski bir Ryzen ile güncellenmesi mi gerekiyor?

Servisle görüştüğümde servisin 108 TL karşılığında yapabileceğini söyledi. Ücretinden ziyade uzun süre beklemek istemiyorum ve sorunun bundan kaynaklı olduğundan emin olamıyor ( gerçi tecrübem yok diyebilirim bu konuda ).

İstanbul Avrupa yakasında götürüp bu işlemi yaptırabileceğim bir yer önerebilir misiniz? Ya da farklı bir problem mi yaşıyorum?

Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Denendi :)
Sorun çözüldü nihayet :) HDMI dönüştürücüyle bağlayınca ekran açıldı ve BIOS üzerinden Windows'u kurabildim fakat görüntü ekrana sığmıyor, taşıyor :)
Driverlar güncel, tüm çözünürlükleri denedim yapamadım yardımcı olursanız sevinirim 😇😇
Başından beri sabit 2 değişken var ama işlemci ve anakart. Sorun bu ikisinden birinde olabilir. CPU pinlerini taktınız değil mi?

Denendi :)
Sorun çözüldü nihayet :) HDMI dönüştürücüyle bağlayınca ekran açıldı ve BIOS üzerinden Windows'u kurabildim fakat görüntü ekrana sığmıyor, taşıyor :)
Driverlar güncel, tüm çözünürlükleri denedim yapamadım yardımcı olursanız sevinirim 😇😇

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı