ASUS TUF B450 Plus II ve Team T-Force Delta RGB RAM'ler uyumlu mudur?

oguzgazez

Hectopat
Katılım
15 Ekim 2017
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha yeni olarak topladığım sistemde. Asus TUF Gaming B450 plus-II ankart mevcut. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

RAM'ler de Team T-force Delta RGB 32 GB (2x16) olan modelden temin ettim.

Team T-Force Delta RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com

İşlemci => AMD Ryzen 9 5900x

Sorunum şu şekilde ki RAM'leri dual olarak kullanmak istediğim zaman tüm fanlar çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. RAM'lerin bir tanesini söküp tek tek çalıştırdığımda ekrana görüntü gelmekte. BIOS güncellenmiştir en son sürümü internetten indirilip güncellenmesi sağlanmıştır. Bununla ilgili ne yapabilirim? Nasıl bir yol izleyebilirim? Rica etsem yardımcı olabilir misiniz konuyla ilgili?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cevapladığınız ve zaman ayırdığınız için teşekkürler. Anakartı aldığım yere bizzat kendim gittim ve direk değişimi talep ettim. Durumu anlattım sağ olsun sıkıntı çıkartmadı arkadaşlar değişimi sağlayıp kontrol ettikten sonra ramlar dual olarak görmeye başlamıştır. Sorunumu bu şekilde açıklığa kavuşturdum :)
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20211021_203127.jpg
    IMG_20211021_203127.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 36
Cevapladığınız ve zaman ayırdığınız için teşekkürler. Anakartı aldığım yere bizzat kendim gittim ve direk değişimi talep ettim. Durumu anlattım sağ olsun sıkıntı çıkartmadı arkadaşlar değişimi sağlayıp kontrol ettikten sonra RAM'lar Dual olarak görmeye başlamıştır. Sorunumu bu şekilde açıklığa kavuşturdum :)

Müthiş, çok sevindim :)

Güle güle kullanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı