Merhaba arkadaşlar, bu iki anakart arasında sadece 5-10 TL gibi bir fark var. Hangisini seçmeliyim? Hangisi işlemcinin kendi O.C'si için daha uygundur? Ben ekstradan O.C yapmayacağım, sadece BIOS'tan Boost yapıp bırakacağım. Ayrıca böyle anakartların PSU'ya bir etkisi olur mu? R5 2600X ve 1660 Ti ile birlikte 500 watt kullanacağım.
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İndirim kovalayıp alırım da eğer PC'yi alacağım vakit ile indirim zamanı uyuşmazsa mecburen bu sorduklarıma dönerim. Yani böyle bir senaryoda hangisini almalıyım onu merak ediyorum.
İndirim kovalayıp alırım da eğer PC'yi alacağım vakit ile indirim zamanı uyuşmazsa mecburen bu sorduklarıma dönerim. Yani böyle bir senaryoda hangisini almalıyım onu merak ediyorum.
MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!