ASUS TUF B550M-PLUS ile 4 Tane Corsair Vengance RAM uyumu

Aynı konu değil, yeni anakart almayı düşündüğüm ve şuanki anakartımda olan problemin aynısını yaşar mıyım diye merak ettim. Sizde okumayı öğrenirsiniz umarım birkaç kere olsa da.
Umarım sizde artık şu anakartlar hakkında konu açmaktan bıkarsınız ve üslubunuzu düzeltirsiniz 😉
 
Umarım sizde artık şu anakartlar hakkında konu açmaktan bıkarsınız ve üslubunuzu düzeltirsiniz 😉
Evet konu hakkında bilgi sahibi olan, yardımcı olabilecek ve okumayı bilen bir arkadaş olursa konu açmayı bırakıcam. Size niye dert oldu ben onu anlayamadım? Kendi üslubunuza bakıp cevap verirseniz sevinirim.
 
Evet konu hakkında bilgi sahibi olan, yardımcı olabilecek ve okumayı bilen bir arkadaş olursa konu açmayı bırakacağım. Size niye dert oldu ben onu anlayamadım? Kendi üslubunuza bakıp cevap verirseniz sevinirim.

Tamam, başkası yardım edene dek bekleyin o zaman. Cevabı biliyorum ama üslübunuzdan dolayı söylemeyeceğim, cevap da yazmayacağım ki konu öne çıkmasın. İyi sosyaller.
 
Tamam, başkası yardım edene dek bekleyin o zaman. Cevabı biliyorum ama üslübunuzdan l ı söylemeyeceğim da yazmayacağım ki konu öne çıkmasın. İyi sosyaller.
Keşke böyle saçma ve gereksiz bir mesajla cevap vermeyipte yardımcı olsaydınız sanki daha iyi olurdu, size de iyi sosyaller.
 

Geri
Yukarı