ASUS TUF F15 format sonrası RTX 3050 ekran kartını görmüyor

honakee

Decapat
Daha fazla  
Sistem Windows 11'di Windows 10 yaptım ancak şu anda hiçbir oyunda 3050'yi kullanamiyorum. Gelişmiş grafikte sadece UHD grafik var. Aygıt yöneticisine kart gözüküyor ancak üzerinde unlem var ve ASUS'un bu model için önerdiği sürüm driver yüklü hiçbir şekilde Denetim Masası açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ay rtx3050 HP pavillion modelinde geldi böyle birşey başıma, ekran kartı yanmış galiba servis kargolamamı istedi tamir için kargoladım gönderdim. 2 hafta kadar sonra geldi düzelmişti, ama ne yandı neresi bozuldu tam olarak bilmiyorum ama aynı şekilde kartı görüyor çalıştırmıyordu denetim masası açılmıyor farklı driver yüklenmiyordu

Herhangi bir kisadevre yaricak bir durum olmadı bu sabah oyun oynuyorudum formattan sonra başıma geldi bu olay

Asus'un yazılımları bazen insanı hayatından bezdirebilir, durum bundan kaynaklı ise Asus'un Armory Crate yazılımı sorun çıkarıyor olabilir, ayarlarından iGPU açıksa kapatın, kapalıysa açıp tekrar kapatın ve yeniden başlatın, ardından "Aygıt Yöneticisi"ni kontrol edin ve sürücüsünü yeniden yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…