Cleaks Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 Yeni aldığım ASUS marka laptop ilk açtığım günde Valorant'ta ani bir FPS düşmesi yaşadım. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Yeni aldığım ASUS marka laptop ilk açtığım günde Valorant'ta ani bir FPS düşmesi yaşadım. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 889 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #2 Laptopta ilk aldığın zaman NVIDIA Denetim Masasını kurman lazım yoksa ekran kartını görmüyor o yüzden olabilir.
Laptopta ilk aldığın zaman NVIDIA Denetim Masasını kurman lazım yoksa ekran kartını görmüyor o yüzden olabilir.
Cleaks Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #3 H2onyaa dedi: Laptopta ilk aldığın zaman NVIDIA Denetim Masasını kurman lazım yoksa ekran kartını görmüyor o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten kurulu ama sağol.
H2onyaa dedi: Laptopta ilk aldığın zaman NVIDIA Denetim Masasını kurman lazım yoksa ekran kartını görmüyor o yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Zaten kurulu ama sağol.
4 486817 Decapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 43 Çözümler 2 7 Haziran 2023 #4 Merhaba, bir çözüm bulabildiniz mi?