MUX yok diyedir muhtemelen.12 ay taksit ile almayı düşünüyorum, 6 ay bir tık tuzlu kalıyor.
Şu anki bilgisayarım HP GTX 1050 ekran kartı var, çok saçma geldi o değerleri alması. Ben zaten o değerleri görüyorum.
MUX yok diyedir muhtemelen.12 ay taksit ile almayı düşünüyorum, 6 ay bir tık tuzlu kalıyor.
Şu anki bilgisayarım HP GTX 1050 ekran kartı var, çok saçma geldi o değerleri alması. Ben zaten o değerleri görüyorum.
Olabilir, o zaman Casper alacağım. Umarım pişman olmam.MUX yok diyedir muhtemelen.
Hayırlısı olsun o zaman hocam Monster olsun Casper olsun sorunlu dense de uzun süredir kullanan tanıdıklarım var .Olabilir, o zaman Casper alacağım. Umarım pişman olmam.
Sağ olun hocam. Casper ve Monster biraz şansa kalıyor gibi.Hayırlısı olsun o zaman hocam Monster olsun Casper olsun sorunlu dense de uzun süredir kullanan tanıdıklarım var .
Sağ olun hocam. Casper ve Monster biraz şansa kalıyor gibi.
Aynen garanti bitince anakartı eline de alabilirsin, uzun yıllar sorunsuz kullana dabilirsin.
Hocam dediğim gibi eğer bütçemi aşmadan güzel bir laptop öneriniz olursa seve seve bekliyorum lakin bir çok laptopa bakmama rağmen alınabileceklerden bu gibi duruyor. Dediğim gibi eğer öneriniz varsa seve seve bakarım.Aynen garanti bitince anakartı eline de alabilirsin, uzun yıllar sorunsuz kullana da bilirsin.
Ben mühendislik fakültesindeyim 30 kişinin 10'unda filan Monster var Excalibur görmedim.
Hocam dediğim gibi eğer bütçemi aşmadan güzel bir laptop öneriniz olursa seve seve bekliyorum lakin birçok laptopa bakmama rağmen alınabileceklerden bu gibi duruyor. Dediğim gibi eğer öneriniz varsa seve seve bakarım.
Sizin de dediğiniz gibi Amazon Prime günlerini bekleyebilirim belki orada TUF'lar güzel indirime girer.Hocam ben ASUS'u seviyorum biraz fan sesi olsa da eski laptopum da ASUS K555lb modeliydi kahve döküldü ekran kartı değişti bir tanıdığım elektronikçi aracılığıyla halen sapa sağlam ısınmıyor, şu anda da TUF FX505 modelini kullanıyorum bunu değiştirecek olsam da ROG G16 veya G14 alırdım. Benim için tek kriter oyun değil panel kalitesi olsun kasanın malzeme kalitesi olsun bunlar, bütçem dahilinde ise TUF'a zorlardım.
Sizin de dediğiniz gibi Amazon Prime günlerini bekleyebilirim belki orada TUF'lar güzel indirime girer.
Legionlar pahalı gibi hocam sanki. Bütçeme uygun bulamadım.Bu dediklerim Lenovo için de geçerlidir kaliteli cihaz üretiyorlar Legion olanları seviyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.