ASUS TUF F15 vs ACER Nitro AN515-57

İşlemci, diğer özellikler aynı diye biliyorum.

28 verse TUF alır zaten, F/P değil bu cihaz.

MUX yoksa Acer bundan da iyi.
Acer'in videolarına baktığım zaman önceden de dediğim gibi performans sorunu var galiba bilemiyorum sadece o videoda ve o videonun yorumlarında gördüm. Ayrıca ekran kartından ses geliyor sanırım.

Acer'in videolarına baktığım zaman önceden de dediğim gibi performans sorunu var galiba bilemiyorum sadece o videoda ve o videonun yorumlarında gördüm. Ayrıca ekran kartından ses geliyor sanırım.
Ekran kartından ses gelmez ona öyle denk gelmiştir, performans sorunu MUX'dan veya tek kanal RAM'dan dolayıdır.

Taksitle almayın, ölü piksel çıktı iade edeceksiniz diyelim 12 ay taksitle öderler.
Peşin almamın imkanı yok hocam. Mecbur 12 ay taksit ile alacağım.

Ekran kartından ses gelmez ona öyle denk gelmiştir, performans sorunu MUX'dan veya tek kanal RAM'dan dolayıdır.
O zaman Acer'de alınmaz hocam doğru mudur?

RAM yükseltip monitör takarsan düzelir bunlar. Eğer Excalibur veya attığım TUF almayacaksanız size 4050 HP atmıştım ona bakın.
RAM kesin olarak yükseltilecek hocam onda sorunum yok. Elimde Monitör yok ve 1 sene sonra üniversiteye gideceğim o yüzden monitör işi yaş. Attığınız TUF'da imkansız gibi, Excalibur ise dediğim gibi önyargılıyım şu anlık. 4050'li HP'ye bakacağım biraz daha.

RAM kesin olarak yükseltilecek hocam onda sorunum yok. Elimde Monitör yok ve 1 sene sonra üniversiteye gideceğim o yüzden monitör işi yaş. Attığınız TUF'da imkansız gibi, Excalibur ise dediğim gibi önyargılıyım şu anlık. 4050'li HP'ye bakacağım biraz daha.
Bana kalırsa 4050 HP alın bu 3 cihazı da almayacaksanız. O F15'i unutun ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı