Hocam fiyatı uçuk benim için. Taksitler ile 29-30 a denk gelecek.Dell G15 5525 R7-6800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" FHD Windows 11 Laptop (Dell Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam bu cihaz daha iyi neden düşünmüyorsunuz?
Hocam fiyatı uçuk benim için. Taksitler ile 29-30 a denk gelecek.Dell G15 5525 R7-6800H 16GB 512GB SSD RTX3060 6GB 15.6" FHD Windows 11 Laptop (Dell Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol hocam bu cihaz daha iyi neden düşünmüyorsunuz?
Taksitle almayın, ölü piksel çıktı iade edeceksiniz diyelim 12 ay taksitle öderler.Hocam fiyatı uçuk benim için. Taksitler ile 29-30 a denk gelecek.
Acer'in videolarına baktığım zaman önceden de dediğim gibi performans sorunu var galiba bilemiyorum sadece o videoda ve o videonun yorumlarında gördüm. Ayrıca ekran kartından ses geliyor sanırım.İşlemci, diğer özellikler aynı diye biliyorum.
28 verse TUF alır zaten, F/P değil bu cihaz.
MUX yoksa Acer bundan da iyi.
Ekran kartından ses gelmez ona öyle denk gelmiştir, performans sorunu MUX'dan veya tek kanal RAM'dan dolayıdır.Acer'in videolarına baktığım zaman önceden de dediğim gibi performans sorunu var galiba bilemiyorum sadece o videoda ve o videonun yorumlarında gördüm. Ayrıca ekran kartından ses geliyor sanırım.
Peşin almamın imkanı yok hocam. Mecbur 12 ay taksit ile alacağım.Taksitle almayın, ölü piksel çıktı iade edeceksiniz diyelim 12 ay taksitle öderler.
O zaman Acer'de alınmaz hocam doğru mudur?Ekran kartından ses gelmez ona öyle denk gelmiştir, performans sorunu MUX'dan veya tek kanal RAM'dan dolayıdır.
RAM yükseltip monitör takarsan düzelir bunlar. Eğer Excalibur veya attığım TUF almayacaksanız size 4050 HP atmıştım ona bakın.Peşin almamın imkanı yok hocam. Mecbur 12 ay taksit ile alacağım.
O zaman Acer'de alınmaz hocam doğru mudur?
Hocam fiyatı uçuk benim için. Taksitler ile 29-30'a denk gelecek.
RAM kesin olarak yükseltilecek hocam onda sorunum yok. Elimde Monitör yok ve 1 sene sonra üniversiteye gideceğim o yüzden monitör işi yaş. Attığınız TUF'da imkansız gibi, Excalibur ise dediğim gibi önyargılıyım şu anlık. 4050'li HP'ye bakacağım biraz daha.RAM yükseltip monitör takarsan düzelir bunlar. Eğer Excalibur veya attığım TUF almayacaksanız size 4050 HP atmıştım ona bakın.
Bana kalırsa 4050 HP alın bu 3 cihazı da almayacaksanız. O F15'i unutun ama.RAM kesin olarak yükseltilecek hocam onda sorunum yok. Elimde Monitör yok ve 1 sene sonra üniversiteye gideceğim o yüzden monitör işi yaş. Attığınız TUF'da imkansız gibi, Excalibur ise dediğim gibi önyargılıyım şu anlık. 4050'li HP'ye bakacağım biraz daha.
Evet fark ettim onu ama dediğim gibi fiyatı uyguna gelmiyor bana.Anladım hocam, sizin attiığınız Lenovo'ya göre işlemcisi yeni nesildi ondan attım.
Abra A5 V17.4 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook Buna bakar mısınız hocam rica etsem?Bana kalırsa 4050 HP alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.