Clevo kasa, Acer daha iyi özellik bakımından bir fark yok.Evet fark ettim onu ama dediğim gibi fiyatı uyguna gelmiyor bana.
Abra A5 V17.4 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook Buna bakar mısınız hocam rica etsem?
Clevo kasa, Acer daha iyi özellik bakımından bir fark yok.Evet fark ettim onu ama dediğim gibi fiyatı uyguna gelmiyor bana.
Abra A5 V17.4 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook Buna bakar mısınız hocam rica etsem?
Clevo kasa olması neyi değiştiriyor?Clevo kasa, Acer daha iyi özellik bakımından bir fark yok.
Dandik kasa, 100 dereceleri görüyor oyunlarda.Clevo kasa olması neyi değiştiriyor?
Anladım. O zaman şu an en mantıklısı 4050 HP gibi duruyor.Dandik kasa, 100 dereceleri görüyor oyunlarda.
Aynen öyle.Anladım. O zaman şu an en mantıklısı 4050 HP gibi duruyor.
Peki hocam sağ olun. Biraz daha araştırayım ben belki şansa bir şey bulurum.Aynen öyle.
HP zamlanmış.Peki hocam sağ olun. Biraz daha araştırayım ben belki şansa bir şey bulurum.
İşte bu yüzden beklemekten korkuyorum hocam. Biraz araştırdım sanırsam Casper alacağım.HP zamlanmış.
Ben başka satıcıya bakmışım HP Victus 16-R0052NT 7P6L8EA Intel Core i5 13500H 16.1 hala 27.İşte bu yüzden beklemekten korkuyorum hocam. Biraz araştırdım sanırsam Casper alacağım.
Peki sizce HP mi almalıyım Casper mi?Ben başka satıcıya bakmışım HP Victus 16-R0052NT 7P6L8EA Intel Core i5 13500H 16.1 hala 27.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.