ASUS TUF F15 vs MSI Cyborg 15

darkub

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ASUS TUF F15 4050 16 RAM vs MSI cyborg 15 4050 16 arasinda kaldimda yani ozellikler ayni sayilir peki sizce hangisini alsam MSI mi ASUS mu? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI cihazlar alınmaz garantisi bitince teknik servislerle yakın arkaddaşlıklar kuruyorsunuz kendi tecrübelerim üzerine konuşuyorum her 10 müşterimden birisi MSI cihazla geliyor ve hepsinin garantisi yeni bitmiş oluyor MSI da sadece üst seriler alınır gerisine bakmayın paranız boşa gider.

hocam ben yurt disindayim 1500-2000 aus daolar butcem,
birde hocam bu benik ilk laptopum olacak da ben ne kadar arastirsam da bu ekran karti olayini cozemedim simdi wat yuksek yada dusuk olunca ne oluyor tam diyeceksiniz ki daha performance veriyor performance derken yani ekran yada oyunlar daha mi akici oluyor?

hocam ben yurt disindayim 1500-2000 aus daolar butcem,
birde hocam bu benik ilk laptopum olacak da ben ne kadar arastirsam da bu ekran karti olayini cozemedim simdi wat yuksek yada dusuk olunca ne oluyor tam diyeceksiniz ki daha performance veriyor performance derken yani ekran yada oyunlar daha mi akici oluyor?
Yüksek olması daha iyi, oyunlarda daha fazla performans alırsın FPS bazında.

Son düzenleme:
Hocam ben yurt disindayim 1500-2000 aus daolar bütçem,
Bir de hocam bu benik ilk laptopum olacak da ben ne kadar arastirsam da bu ekran karti olayini cozemedim simdi wat yuksek ya da dusuk olunca ne oluyor tam diyeceksiniz ki daha performance veriyor performance derken yani ekran ya da oyunlar daha mi akici oluyor?

Daha çok FPS alırsın ekran kartının watt değeri yükseldikçe. 4000 serisinde 100 watt üstüne dikkat etmene gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı