Çözüldü ASUS TUF F15 Wi-Fi simgesi gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahaakinn11

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS TUF F15 laptopumda Wi-Fi simgesi gidiyor. Her videoyu izledim, yaptım; müşteri hizmetlerini aradım, söyledikleri yöntemi uyguladım, bir süre sonra yine gitmeye başladı. Müşteri hizmetleri teknik servis için 2.000 TL ücret istiyor. Wi-Fi adaptörü alsam bu durum düzelir mi?

Bilgisayarın Wi-Fi alıcısının anakarta bağlantısında temassızlık olabilir belki diye düşünüyorum kesin olmamak ile beraber. Yanlış bir yönlendirme olmasın ama belki yazılımsal da olabilir. Son dönemde herhangi bir sarsılma düşme yaşadınız mı?

Evet düşürmüştüm bir kere.

İnternetten son yazılımı yükledim düzelmedi sıfırladım düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an açtım ne yapmalıyım.

Yerinden oynamış bir parça var mı ona bakmalısın. Bilgisayarının Wi-Fi soketi nerede biz tam olarak bilemeyiz parçaları kontrol et sırayla tahminimce genelde touchpad kısmının altında olabiliyor Wi-Fi soketi. Orayı kontrol et hafif bir temassızlık bile olsa Wi-Fi portunda çalışmaz. Bulamazsan kırmadan anakartın alt kısmına da bir göz gezdirebilirsin.

Baktım her şey yerinde çıkmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…