ASUS TUF F16 FX607 laptop alınır mı?

Bütçeniz daha yukarılara çıkamıyorsa alınabilir o zaman. 65W ekran kartı limitli olması işi biraz bozmuş ama yine dediğiniz oyunlar için yeterli.

Önümde 1 ay var limitimi 40k verdi 1K daha verse şu seçenek var ama işte limit eksik 1K

ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR-LP159 AMD Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX 4050 15.6 IPS FHD FreeDOS​

65W çok az bende 140W 4060 var FC 25 de sabit 60 ve üzeri almıyorum arada düşüyor FPS yapmayın.

Laptop diye mi o kadar fark ediyor hocam bende masaüstü var Ryzen 5 5500 RTX 3060 12 GB full ayarlarda hiç kasmıyor da.

Önümde 1 ay var limitimi 40k verdi 1K daha verse şu seçenek var ama işte limit eksik 1K

ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR-LP159 AMD Ryzen 7 7435HS 16 GB 512 GB SSD RTX 4050 15.6 IPS FHD FreeDOS​

Laptop diye mi o kadar fark ediyor hocam bende masaüstü var Ryzen 5 5500 RTX 3060 12 GB full ayarlarda hiç kasmıyor da.

Alternatif olarak bunada bakılabilir, başka bir cihaz yok zaten. 130W 3060 ve kaliteli bir panelle geliyor, soğutma ve kasa kalitesi olarak daha iyi TUF cihazdan. İşlemcisi her ne kadar TUF modele göre daha geride kalsada sizin için ekran kartı daha önemli olduğundan buna bakılması daha mantıklı olur. DDR4 anakartlı olması dışında genel olarak güzel bir cihaz.

Alternatif olarak bunada bakılabilir. 130W 3060 ve kaliteli bir panelle geliyor, soğutma ve kasa olarak daha iyi TUF cihazdan. İşlemcisi her ne kadar TUF modele göre daha geride kalsada sizin için ekran kartı daha önemli olduğundan buna bakılması daha mantıklı olur.

Hocam bunu ben de daha mantıklı bulmuştum fakat stokta 1 adet kaldığı içi sormak istemedim çünkü yaklaşık 10 15 gün sonra sipariş vereceğim.

Hocam bunu ben de daha mantıklı bulmuştum fakat stokta 1 adet kaldığı içi sormak istemedim çünkü yaklaşık 10 15 gün sonra sipariş vereceğim.
Stok kalmazsada yapacak bir şey yok hocam, zaten satışların havada uçtuğu bir site değil. Bir elin parmağını geçmez bu siteden alışveriş yapan kişiler.

Önümde 1 ay var limitimi 40k verdi 1K daha verse şu seçenek var ama işte limit eksik 1K.

Kral senin kasanda Power Supply var o yüzden ekran kartıda ona göre yapılıyor senin Power Supply sallıyorum 700W enerji kullanmanı sağlıyor ekran kartında yine sallıyorum 300W enerji kullanıyor ve daha çok enerji kullandığı için daha yüksek performans sergiliyor benim ekran kartım 4060 ama 140W benim laptopum bataryası 90W adaptör üm 240W o yüzden senin kasanda 4060 olsaydı benim ekran kartımdan daha yi performans gösterirdi yani.(inşallah anlatabilmişimdir)

Kral senin kasanda Power Supply var o yüzden ekran kartıda ona göre yapılıyor senin Power Supply sallıyorum 700W enerji kullanmanı sağlıyor ekran kartında yine sallıyorum 300W enerji kullanıyor ve daha çok enerji kullandığı için daha yüksek performans sergiliyor benim ekran kartım 4060 ama 140W benim laptopum bataryası 90W adaptör üm 240W o yüzden senin kasanda 4060 olsaydı benim ekran kartımdan daha yi performans gösterirdi yani.(inşallah anlatabilmişimdir)

Anladım hocam çok teşekkürler bilmiyordum bu farkı.

Stok kalmazsada yapacak bir şey yok hocam, zaten satışların havada uçtuğu bir site değil. Bir elin parmağını geçmez bu siteden alışveriş yapan kişiler.

Evet hocam haklısınız orası da öyle o zaman bu stokta olursa bundan alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı