ASUS TUF F16 FX608JPR-QT002 RTX 5070 laptop İncehesap'tan alınır mı?

Sucukex

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, üniversiteye gireceğim için kendime bir laptop almak istiyorum. Biraz araştırdım ve en beğendiğim bilgisayar bu oldu. İncehesap.com'da 74 bin TL civarı İtopya'da ise 80 bin lira. İncehesap.com güvenilir mi? Güvenilirse oradan sipariş etmek istiyorum ama şüpheliyse İtopya'nın mağazasına gidip direkt alacağım.
1754832126998.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS'un yetkili satıcısıdır kendileri. Güvenilirler, gönül rahatlığıylan alabilirsiniz.

Bence TUF için o fiyatlar pahalı. Sarısitede(düşünürseniz) 4080 alınır bütçede. Ya da daha kaliteli Legion 4070(garantili) ürünler fazlasıyla var.

Bence TUF için o fiyatlar pahalı. Sarısitede(düşünürseniz) 4080 alınır bütçede. Ya da daha kaliteli Legion 4070(garantili) ürünler fazlasıyla var.
2021 de masaüstü bilgisayar aldığımdan beri bilgisayar olayına uzağım ama ASUS'un iyi olduğunu bilirim. Bu yüzden ASUS olsun istiyorum kesinlikle ikinci el düşünmem. Kutusunu ilk açan kişi olmak isterim.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama aldıysanız memnun musunuz? Ayrıca incehesaptan baktığımda satışının olmadığını fark ettim.Bu laptopu vade farkı olmadan 9 ayda alabileceğim bir site biliyor musunuz sormak istedim.Şimdiden teşekkürler.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama aldıysanız memnun musunuz? Ayrıca incehesaptan baktığımda satışının olmadığını fark ettim.Bu laptopu vade farkı olmadan 9 ayda alabileceğim bir site biliyor musunuz sormak istedim.Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, hayır daha almadım. Gözümü aynı özelliklere sahip ASUS’un ROG serisindeki bir bilgisayara yönelttim o yüzden vazgeçtim. Biraz kötü yorumlar aldım açıkçası TUF serisi hakkında ve hani iyi yorumlara göre bayağı fazla olunca bunu almak yerine ROG serisinden bayağı iyi bir model bulunca gözler ona çevrildi tabii. Taksit olarak da siteler hakkında pek bilgim yok.

Merhaba, hayır daha almadım. Gözümü aynı özelliklere sahip ASUS’un ROG serisindeki bir bilgisayara yönelttim o yüzden vazgeçtim. Biraz kötü yorumlar aldım açıkçası TUF serisi hakkında ve hani iyi yorumlara göre bayağı fazla olunca bunu almak yerine ROG serisinden bayağı iyi bir model bulunca gözler ona çevrildi tabii. Taksit olarak da siteler hakkında pek bilgim yok.
Hangi model acaba hocam linki vs var mı?

Hangi model acaba hocam linki vs var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı