ASUS TUF FA506IU fan sesi sorunu

Savo69

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ASUS TUF A15 FA506IU AMD R7 4800H GTX1660 Ti laptop’um var. Sorunum şu performans modunda oyun oynarsam fan sesi aşırı çok geliyor ve fan sesi az gelsin diye slient modda oynamak istiyorum ama oyunda aşırı donma oluyor. 1660 Ti ve AMD R7 4800H donanımlı bir cihaz bu slient modda PES 21'i oynatır diye düşünüyorum ki kardeşim de ASUS ROG Intel i7 9. nesil 1650 cihaz var slient modda PES 21 oynarken hiç takılma yaşamıyor ve laptopu aşırı sessiz çalışıyor bu beni çok düşündürüyor. Benim laptop da sorun olduğunu düşünüyorum ne yapmam lazım. Oyunda iken CPU kullanım %80'e çıkıyor sıcaklık 95 derece GPU kullanım %55 fanlar 4800 RPM fan sesi 44 dba. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TUF serisi laptopların çoğunda ısınma sorunu var, size özel bir durum değil. Yapabileceğiniz pek bir şey gelmiyor aklıma. Yine de üste çıkması için yazıyorum.
Ayrı bir soğutucu almanızı t.

TUF A15'lerin soğutma tasarımları hatalı ayrıca AMD modellerinde bilerek yapıldığı da ortaya çıktı.

Soğutucu almanızı öneririm.

Teşekkür ederim.
TUF A15'lerin soğutma tasarımları hatalı ayrıca AMD modellerinde bilerek yapıldığı da ortaya çıktı.

Soğutucu almanızı öneririm.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı