ASUS TUF FA507NV modeli için termal pad kalınlığı kaç olmalı?

YUNUS KEKEÇ

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 FA507NV
Ryzen 7 7735HS
4060 Laptop GPU
512GB SSD 16GB RAM
Bu modeli kullanan yerli yabancı bu kadar insan varken bu sorunun cevabını bir türlü bulamadım.

PuTTY kullanmak kalınlık konusunda en garantisi diyorlar fakat onun da ömrü uzun değilmiş.
İki arada bir derede kaldım. Yok mudur bu modelin pad kalınlıklarını bilen?

YouTube'da anakart değişimi yapan işinden anlayan birine benzeyen az takipçili bir abimizden aldığım bilgiye göre VRAM ve mosfatler için 1mm yeterliymiş.

Yine de PuTTY mi alsam bilemedim around falan diyor. Around değil abi bize exactly lazım exactly.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250725_052528_YouTube.jpg
    Screenshot_20250725_052528_YouTube.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bu modeli kullanan yerli yabancı bu kadar insan varken bu sorunun cevabını bir türlü bulamadım.

PuTTY kullanmak kalınlık konusunda en garantisi diyorlar fakat onun da ömrü uzun değilmiş.
İki arada bir derede kaldım. Yok mudur bu modelin pad kalınlıklarını bilen?

YouTube'da anakart değişimi yapan işinden anlayan birine benzeyen az takipçili bir abimizden aldığım bilgiye göre VRAM ve mosfatler için 1mm yeterliymiş.

Yine de PuTTY mi alsam bilemedim around falan diyor. Around değil abi bize exactly lazım exactly.

Merhaba. Bende FA707nv modeli var ve 1mm kullanılıyor. Kaliteli termal pad alsan çok iyi soğutur ve bayağı uzun ömürlü olacaktır.
Bu arada PuTTY dedeyiniz şey tam olarak nedir? İlk defadır duyuyorum.

Merhaba. Bende FA707nv modeli var ve 1mm kullanılıyor. Kaliteli termal pad alsan çok iyi soğutur ve bayağı uzun ömürlü olacaktır.
Bu arada PuTTY dedeyiniz şey tam olarak nedir? İlk defadır duyuyorum.

Teşekkürler fakat çoktan PuTTY aldım bile.
Padle aynı görevi görüyor macun kıvamında sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı