zAwarsy
Decapat
Daha fazla
- Monitör
- Asus Tuf Gaming 165 Hz
Colorful iGame RTX 4070 Super Ultra ekran kartı aldım ve bugün kasaya yerleştirdim. Fakat şöyle bir sorun var hayatımda hiç böyle bir şey yapmamıştım ve bilgisayarı açtım monitörün Hz ini ayarlayamıyorum. Ayrıca şunu dabilmek istiyorum ayarlamam gereken kurmam gereken başka şeyler var mı? Ekran kartını taktıktan sonra hiçbir şey yapmadım, ellemedim.
Bunun üstüne yazıyorum şu anda ekran gidip geldi ve Hz'yi ayarlayabiliyorum. Ayrıca görev yöneticisinde performans kısmında ekran kartı gözükmüyordu geldi bu benlik bir sorun mu? Driver olarak ne kurmam lazım?
Colorful iGame RTX 4070 Super Ultra ekran kartı aldım ve bugün kasaya yerleştirdim. Fakat şöyle bir sorun var hayatımda hiç böyle bir şey yapmamıştım ve bilgisayarı açtım monitörün Hz ini ayarlayamıyorum. Ayrıca şunudabilmek istiyorum ayarlamam gereken kurmam gereken başka şeyler var mı ekran kartını taktıktan sonra hiçbir şey yapmadım ellemedim.
Bunun üstüne yazıyorum şu anda ekran gidip geldi ve Hz'yi ayarlayabiliyorum. Ayrıca görev yöneticisinde performans kısmında ekran kartı gözükmüyordu geldi bu benlik bir sorun mu? Driver olarak ne kurmam lazım?