ASUS TUF Gaming 165 Hz monitör Hz değeri ayarlanmıyor

Bütçe
26000

zAwarsy

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Asus Tuf Gaming 165 Hz
Colorful iGame RTX 4070 Super Ultra ekran kartı aldım ve bugün kasaya yerleştirdim. Fakat şöyle bir sorun var hayatımda hiç böyle bir şey yapmamıştım ve bilgisayarı açtım monitörün Hz ini ayarlayamıyorum. Ayrıca şunu dabilmek istiyorum ayarlamam gereken kurmam gereken başka şeyler var mı? Ekran kartını taktıktan sonra hiçbir şey yapmadım, ellemedim.

Colorful iGame RTX 4070 Super Ultra ekran kartı aldım ve bugün kasaya yerleştirdim. Fakat şöyle bir sorun var hayatımda hiç böyle bir şey yapmamıştım ve bilgisayarı açtım monitörün Hz ini ayarlayamıyorum. Ayrıca şunudabilmek istiyorum ayarlamam gereken kurmam gereken başka şeyler var mı ekran kartını taktıktan sonra hiçbir şey yapmadım ellemedim.

Bunun üstüne yazıyorum şu anda ekran gidip geldi ve Hz'yi ayarlayabiliyorum. Ayrıca görev yöneticisinde performans kısmında ekran kartı gözükmüyordu geldi bu benlik bir sorun mu? Driver olarak ne kurmam lazım?

Ekran gidip geldi dediğiniz şey zaten Windows'un otomatik driver kurması muhtemelen. O yüzden Hz ayarları gelmiştir. Siz Nvidia'nın sitesi üzerinden GeForce Experience indirin ve oradan driver güncellemesi yapın en son sürüm için.

Monitor su an 165 Hz oldu mu? Eger yapamadiysan Windows ayarlarindan ekrana girip 165 Hz yap veya NVIDIA Denetim Masası uzerinden 165 Hz yap.

Oldu hocam oldu fakat Dying Light 2 de Ultra ayarlarda DLSS olmadan 200 FPS alıyorum League of Legends'de fightta 200FPS üstüne çıkmıyor saçmalık nasıl düzeltirim?

Oldu hocam oldu fakat Dying Light 2 de Ultra ayarlarda DLSS olmadan 200 FPS alıyorum League of Legends'de fightta 200FPS üstüne çıkmıyor saçmalık nasıl düzeltirim?
LoL ayarlarında FPS limiti varsa limitsiz yap, Vsync/Dikey eşitleme açıksa da kapat. Fakat 200 FPS üstü almanın sana pek bir faydası yok göremeyeceksin zaten 165 Hz ekranın olduğu için. Sadece CPU+GPU daha çok çalışacak, bence bir sorun yok.

LoL ayarlarında FPS limiti varsa limitsiz yap, Vsync/Dikey eşitleme açıksa da kapat. Fakat 200 FPS üstü almanın sana pek bir faydası yok göremeyeceksin zaten 165 Hz ekranın olduğu için. Sadece CPU+GPU daha çok çalışacak, bence bir sorun yok.
Hocam hiç biri açık değil onu bende biliyorum fakat orda 200fps görünce rahatsız oluyorum önceki ekran kartım 1650 GTX olmasına rağmen 400 fps oynuyordum.

Yeni konular

Geri
Yukarı