ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ vs AOC 24" C24G1

AOC C24G1 - Asus TUF Gaming VG24VQ Karşılaştırması - Epey
VG24VQ bir tık daha iyi, zaten attığım linkten özelliklerine bakabilirsiniz.
Bu arada C24G1'in bayağı problemi falan yok, 5.5 aydır kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim. Kullanmadığınız ürün hakkında yorum yapmayın..

Vg24vq almalısın bence. Nedeni özellikleri daha fazla ve aynı olan özellikleri bile AOC'a göre daha iyi.

Siz belki problem yaşamamış olabilirsiniz ama baya yaşayan kişi var. Örneğim yanlardan yansıma yapması, piksel piksel gözükmesi gibi. Bildiğim bir ürün hakkında yorum yapıyorum. Sizin direk "bilmiyorsunuz" yaftası yapıştırmanızı hiç beğenmedim.

Bildiğiniz ürün olması sizin bu monitör hakkında bilgili olduğunuzu göstermez. Sorun yaşanması da şans işidir, yüksek bütçe olmadıkça her monitörde sorun olur. Sorun yaşayan kişilerin çoğu ölü piksel mağduru ve bunun marka ile alakası yok, fiyatı düşük tutmak için kullanılan panel ile alakalı. ''Sözde'' bilginiz ile bunu bile düşünemeyip direkt markaya atıfta bulunmanız ayrı ironi tabii.
Yanlardan yansıma nasıl bir tabirdir? Onun adı ışık sızması ve sadece bu monitöre özgü değil, her monitörde görülen bir şey. Piksel piksel görünme sebebi de kişinin ne kadar uzaktan baktığı ile alakalıdır. Benden size tavsiye, ''Sözde'' bilginizi biraz daha araştırma yaparak tazeleyin. Daha kullandığınız kelimeler bile anlamsız.

Ben markaya değil modele dedim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…