ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 nasıldır?

hayırlı olsun bende aldım şu an elimde ama ssitesinden bulamıyorum bu model driverleri

hayırlı olsun bende aldım bu gün geldi asus siteden bu model driver bulamıyorum
Teşekkürler sağ ol bir kaç kişide gördüm bu sorunu w11 kurunca düzeldi dediler sen ne kurdun

Bu fiyata 140W model çok iyi tanıdığıma aldırdım bu fiyatta en iyi seçim olabilir.
İnşallah sorun çıkmazda kullana bilirim daha 3 4 gün önce acer laptop almiştım onun iadesiyle uğraştım umarım bunda sorun olmaz.

Kaç güne geldi elinize
2 güne amozondan aldım

Teşekkürler sağ ol bir kaç kişide gördüm bu sorunu w11 kurunca düzeldi dediler sen ne kurdun

İnşallah sorun çıkmazda kullana bilirim daha 3 4 gün önce acer laptop almiştım onun iadesiyle uğraştım umarım bunda sorun olmaz.
benim 1 driver güncelleyemedim digerleri tamam güvenlik cihazları orda sürücü güncel değil

2 güne amozondan aldım

benim 1 driver güncelleyemedim digerleri tamam güvenlik cihazları orda sürücü güncel değil
2 güne amozondan aldım

Gaming Laptop
ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 Böyle yaz google ara başka bir sitede ürünü alanlar yardımcı oluyorlar orada sor istersen Ürünü Amazondan Gamers arena diye satici vardi ordan aldım ben sendemi ordan almıştın.

hayırlı olsun bende aldım şu an elimde ama ssitesinden bulamıyorum bu model driverleri

Bende satın aldım, RAM yükseltmesi yapacağım. Dediğin firma gerekli bilgiye sahip değil. Altta bıraktığım konuda gösterilen şekilde CL değeri öğrenip bilgi verebilir misin? Ona göre RAM alacağım.

Ram cl değeri

Son düzenleme:
Bende satın aldım, RAM yükseltmesi yapacağım. Dediğin firma gerekli bilgiye sahip değil. Altta bıraktığım konuda gösterilen şekilde CL değeri öğrenip bilgi verebilir misin? Ona göre RAM alacağım.

Ram cl değeri
Screenshot_20230416_032835_Chrome.jpg
Bu diyorlar içindeki ram birazdaha araştır bulursun.

Burdan indirebilirsin.

Gaming laptop.
ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 böyle yaz Google ara başka bir sitede ürünü alanlar yardımcı oluyorlar orada sor istersen ürünü Amazon'dan gamers arena diye satici vardi oradan aldım ben sendemi oradan almıştın.

Ben de aynı satıcıdan bu ürünü almak üzereyim firma nasıl bir sorun gecikme vs yaşadın mı?

Ekran kartı 140W olabilir ama bakalım cihaz ekran kartını kaç wattla çalıştırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı satıcıdan bu ürünü almak üzereyim firma nasıl bir sorun gecikme vs yaşadın mı?

Bende aynı satıcıdan bu ürünü almak üzereyim firma nasıl bir sorun gecikme vs yaşadın mı?

Ekran kartı 140W olabilir ama bakalım cihaz ekran kartını kaç whatla çalıştırıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunlar en fazla 105 görüyor hocam ama ekran kartını programlarla deneyen arkadaşlar 140 gördüklerini söyledi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı