Bırakmıyor merak etmeyin. Sahibinden aldım, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...amsung-4800mhz-8gb-sifir-oem-1090114461/detay
Denedim bende herhangi bir ses gelmiyor. Tam detaylı testler yapın, olmadı BIOS falan güncelleyin.
Buradan driver ve BIOS Update dosyalarını indirebilirsin.ASUS TUF Gaming A15 (2023)|Dizüstü Bilgisayar Oyun|ASUS Türkiye
2023 TUF Gaming A15 is equipped with Windows 11, up to an AMD Ryzen⢠7040 Series Processor and up to a NVIDIA® RTX⢠4070 Laptop GPU. Fluid gameplay awaits on up to a QHD 165Hz display. Coupled with military-grade durability lets you take your game anywhere.www.asus.com
BIOS kendini güncellemişti dün. Ben sitede seri numarasını girince bu ürün cıkıyor normal mi my ASUS'ta girince normal ASUS TUF A15 çıkıyor sitesinde fotoğrafta attığım ürün çıkıyor sorun olur mu? Bir de sizde ışık sızması var mıdır benim ekranın sağ altında biraz var sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar bu makinedaki ekran kartı 140W ama sanırım güç kullanımı limitlenmiş ve belli bir seviyenin üzerine çıkmıyor. Bunun yazılımsal olmadığına ve gelecekte bir güncelleme ile değişmeyeceğine dair bir YouTube videosu izlemiştim geçenlerde.
Bu durumun uzun vadede ne gibi bir dezavantajı olabilir?
Hocam merhaba bende düşünüyorum da oyun değerleriniz nasıl? Boşta iken kaç derece?Bırakmıyor merak etmeyin. Sahibinden aldım, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...amsung-4800mhz-8gb-sifir-oem-1090114461/detay
Denedim bende her hangi bir ses gelmiyor. Tam detaylı testler yapın, olmadı bios felan güncelleyin.
Burdan driver ve bios update dosyalarını indirebilirsin.ASUS TUF Gaming A15 (2023)|Dizüstü Bilgisayar Oyun|ASUS Türkiye
2023 TUF Gaming A15 is equipped with Windows 11, up to an AMD Ryzen⢠7040 Series Processor and up to a NVIDIA® RTX⢠4070 Laptop GPU. Fluid gameplay awaits on up to a QHD 165Hz display. Coupled with military-grade durability lets you take your game anywhere.www.asus.com
Bende de öyle ama driver kısmına gelince kendi modeline göre veriyor.BIOS kendini güncellemişti dün. Ben sitede seri numarasını girince bu ürün cıkıyor normal mi my ASUS'ta girince normal ASUS TUF A15 çıkıyor sitesinde fotoğrafta attığım ürün çıkıyor sorun olur mu? Bir de sizde ışık sızması var mıdır benim ekranın sağ altında biraz var sıkıntı olur mu?
Bu şekil turbo mod da.Hocam merhaba bende düşünüyorum da oyun değerleriniz nasıl? Boşta iken kaç derece?
Oyun ve diğer testler bu konunun diğer sekmelerinde mevcut.Hocam merhaba bende düşünüyorum da oyun değerleriniz nasıl? Boşta iken kaç derece?
Video'yu paylaşabilir misin?Arkadaşlar bu makinadaki ekran kartı 140W ama sanırım güç kullanımı limitlenmiş ve belli bir seviyenin üzerine çıkmıyor. Bunun yazılımsal olmadığına ve gelecekte bir güncelleme ile değişmeyeceğine dair bir youtube videosu izlemiştim geçenlerde.
Bu durumun uzun vadede ne gibi bir dezavantajı olabilir?
Boşta 54 derece fazla değil mi?Bende de öyle ama driver kısmına gelince kendi modeline göre veriyor.
Bu şekil turbo mod da.
Oyun ve diğer testler bu konunun diğer sekmelerinde mevcut.
Video'yu paylaşabilir misin?
Oyundan yeni çıktım ondan olabilir. Hemen çekip attım.Boşta 54 derece fazla değil mi?
ASUS TUF GAMING A15 FA507NU-LP052 AMD RYZEN 7-7735HS 8GB DDR5 512GB SSD 6GB RTX4050 15.6" FHD 144Hz DOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bu laptupu satın aldım, nasıl sizce? Ekran kartı 140W.