Destek için teşekkürler ama;
Dediklerinizi yaptım, hatta eski sürüm BIOS bile yükledim ki normalde BIOS eski sürüm olduğu zaman yükleme yapmaz. Uyarı verir. Servise gönderirken hangi sorunlarla karşılaştığımı ve bu sorunları çözmek için yaptığım her şeyi detaylıca anlatan (akım korumalı prizde bilgisayarı deneme, harici monitörde deneme, işlemci Turbo Boost'unu kapatma, pilde deneme, ekran kartını komple kaldırma, sayısız format, sayısız donanım sürücülerini yükleme, Windows güç planı seçeneklerinden işlemci çalışma yüzdesini düşürme, ASUS Armoury Crate uygulamasından ayarlar yapma, oyun ayarlarını düşürme, yükseltme, oyundaki her ayarı ayrı ayrı MUX-Switch açıkken, kapalıyken vs deneme, NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarları deneme, V-Sync açma, kapama, karşılaştığım takılmalarda hangi donanımın ne kadar güç tükettiklerini ve ne kadar aktif çalıştıklarını tek tek not alma ve karşılaştırma gibi gibi) sayfalık yazı da ekledim. Hiçbiri işe yaramadı. Deneyemediklerim, farklı RAM'ler, farklı SSD ve farklı anakart (laptop olduğu için anakart üzerindeki ses kartı, harici grafik kartı ve işlemci tümleşik olduğundan anakart dedim).
Bunları dediğim gibi servise yazdım ve nota karşılaştığım hataların videolarını masaüstüne hatalar klasörü adı altında yükledim, Steam hesabıma, Origin hesabıma ait bilgileri de o nota ekledim dedim. Ama hiçbiri dikkate alınmamış demek ki, yazılımsal denilip geçilmiş.
Eve gidince denerim. Fakat şu an Windows 10 yüklü. Sizin işletim sistemi ne, bilmiyorum. Ayrıca Windows güç ayarlarında, kapak kapatınca uyku moduna al, bilgisayarı kapat gibi ayarlar olması lazım. Bir deneyin ayarları, sizin seçtiğiniz ayarı uyguluyor mu uygulamıyor mu test edersiniz. Umarım bir sorun yoktur.
Temiz kurulumla geçen sorun/durum: ekranı kapatınca uykuya geçme mi? Yoksa anlık takılma vs gibi sorunlar mı? Onu pek anlayamadım.