ASUS TUF Gaming A15 FA507xı vs Acer Nitro 5 nh. QM0ey. 002

Bütçe
50000

Efegulserp

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam. Bir süredir laptop arıyorum AutoCAD ve FL Studio kullanırken ve arada bir oyun oynarken beni uzun süre üzmücek ayrıca oraya buraya taşırken beni zorlamayacak sessiz bir bilgisayar arıyorum. 50k bütçem var ve bu iki bilgisayar arasında kaldım. HP Victus veya Monster da düşünüyordum ama burada çok kötü yorum görünce vazgeçtim. Bu iki seçenek arasında hangisini önerirsiniz? Ya da başka bir öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca iki bilgisayarın da kronik sorunlarını ve eksik noktalarını bilenler yazarsa çok güzel olur. (fiyat ve donanım farkının farkındayım buraya koymak için Acer'ın denk bir modelini bulamadım benim asıl endişem Acer markasına karşı olan ön yargım)

Acer.
Acer Nitro 5 nh. QM0ey. 002 Intel Core i7 12700H 16 GB 1TB SSD RTX 4060 FreeDOS 15.6" FHD taşınabilir bilgisayar AN515-58-775t

ASUS.
ASUS TUF Gaming A15 FA507XI-LP041 8 GB RTX4070 140W Ryzen 9 7940HS 16 GB RAM 512 GB SSD 15.6 ınç FHD 144Hz taşınabilir bilgisayar.

Bu bütçede Acer predetor almalısınız. Diğer tüm markalarda bi problem çıkıyor.

50000e kadar hangi modeli önerirsiniz hocam

Acer Predator Helios Neo Intel Core i7 13700HX 16 GB 1 Tb SSD Rtx 4060 - 8 GB Freedos 16" WUXGA ( 1920 x 1200 ) 165 Hz IPS Taşınabilir Bilgisayar NH.QLUEY.002

Buna ne dersiniz

Hocam düşündüğüm fiyatlar 45 civarı 50.000 en üst sınır daha fazlasına çıkamam maalesef
Müsait bi zamanınızda daha uygun fiyatlı bişey önerebilirseniz çok mutlu olurum

Hocam düşündüğüm fiyatlar 45 civarı 50.000 en üst sınır daha fazlasına çıkamam maalesef
Müsait bi zamanınızda daha uygun fiyatlı bişey önerebilirseniz çok mutlu olurum
Hocam zorlayabiliyprsanız çok iyi olur bu laptop için. 4060 ile 4070 arasında kayda değer bir fark var. İş bulabilsem kendiminkini satıp kısa süreli işe girip bunu alırım . Hem ucuz hem fiyatının en kalitelisi.

Ama hiç zorlayamam diyorsanız sizin attığınız link güzel alabilirsiniz.

Zam gelmiş. Üzdü

Son düzenleme:
Hocam Asus almasın diye neden üstüne 10000 koydunuz havadan mı geliyor bu para? Gayet güzel Asus.

Hocam Asus almasın diye neden üstüne 10000 koydunuz havadan mı geliyor bu para? Gayet güzel Asus.
Linki attığımda 52 k idi laptop. Şuan 60k olmuş. Hatta bağlantıdaki fiyatta bile 52k bakabilirsiniz. Fiyata zam gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…