Herkese selam. Bir süredir laptop arıyorum AutoCAD ve FL Studio kullanırken ve arada bir oyun oynarken beni uzun süre üzmücek ayrıca oraya buraya taşırken beni zorlamayacak sessiz bir bilgisayar arıyorum. 50k bütçem var ve bu iki bilgisayar arasında kaldım. HP Victus veya Monster da düşünüyordum ama burada çok kötü yorum görünce vazgeçtim. Bu iki seçenek arasında hangisini önerirsiniz? Ya da başka bir öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca iki bilgisayarın da kronik sorunlarını ve eksik noktalarını bilenler yazarsa çok güzel olur. (fiyat ve donanım farkının farkındayım buraya koymak için Acer'ın denk bir modelini bulamadım benim asıl endişem Acer markasına karşı olan ön yargım)
Hocam düşündüğüm fiyatlar 45 civarı 50.000 en üst sınır daha fazlasına çıkamam maalesef
Müsait bi zamanınızda daha uygun fiyatlı bişey önerebilirseniz çok mutlu olurum
Hocam düşündüğüm fiyatlar 45 civarı 50.000 en üst sınır daha fazlasına çıkamam maalesef
Müsait bi zamanınızda daha uygun fiyatlı bişey önerebilirseniz çok mutlu olurum
Hocam zorlayabiliyprsanız çok iyi olur bu laptop için. 4060 ile 4070 arasında kayda değer bir fark var. İş bulabilsem kendiminkini satıp kısa süreli işe girip bunu alırım . Hem ucuz hem fiyatının en kalitelisi.
Hocam zorlayabiliyprsanız çok iyi olur bu laptop için. 4060 ile 4070 arasında kayda değer bir fark var. İş bulabilsem kendiminkini satıp kısa süreli işe girip bunu alırım . Hem ucuz hem fiyatının en kalitelisi.