ASUS TUF Gaming A15 laptop sıcaklıkları nasıl olmalı?

padfoot621

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar 2 hafta önce ASUS TUF Gaming A15 Ryzen 7 RTX 4060 140W 16 GB RAM model laptop aldım. Yaz ayında olduğumuzu düşünürsek ortalama oyunlarda GPU ve CPU sıcaklık değerleri ne civarda olmalı acaba? Veya kaç dereceden sonra endişelenmeliyim?
Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Oynadığınız oyunlara göre değişir benim Valorant LoL 70 75'i geçmiyor bence ortalama 80 85'i geçmemesi lazım.

Oynadığınız oyunlara göre değişir benim Valorant LoL 70 75'i geçmiyor bence ortalama 80 85'i geçmemesi lazım.
Oyunun optimizasyonuna göre de değişiyor ağır olmasının yanında bildiğim kadarıyla

Kısa vade için endişelenmeye gerek yok aşırı ısınınca kendini korumaya alıp kapanır ama sürekli yüksek ısıda çalışırsa gpu çipi ve vramler arıza verir. 75-85 dereceleri geçmesi yüksek sıcaklık sayılır.

Ben furmark gibi testler yaptım orda ortalama 115 FPS altında gpu ortalama 78deydi yarım saat açık bıraktım. Kendim araştırdım da çok geniş bi skalası var ya standardı yok gibi bişey. Kimi yerde 85i geçmesin yazıyor kimi yerde millet 70e çok diyor. İşin içinden çok çıkamadım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…