ASUS TUF Gaming A15 nasıldır?

Bütçe
12000 TL

Wuesty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA / KEÇİÖREN
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 3700x Sıvı Soğutmalı İşlemci | XFX RX 5600XT THICC III ULTRA 6GB VRAM Ekran Kartı | Geil Evo Spear AMD Ryzen Edition CL18 8x2 16 GB 3600 MHz Dual Channel Ram | Kingston A2000 Series SA2000M8/500G NVMe M2 SSD | Thermaltake 650W PSU | Thermaltake Versa T25 TG Kasa | Gigabyte B450M S2H Anakart | ASUS TUF GAMING VG277Q1A 165HZ 1MS 27" Monitör
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
A serisi modeller çok az hava girişine sahip ve termal yapısı kötü, bu yüzden çok ısınıyor.

A serisi modeller çok az hava girişine sahip ve termal yapısı kötü, bu yüzden çok ısınıyor.

Bunu biliyorum da ben MediaMarkt'tan almayı düşünüyorum. Ama onlarında fiyatları yüksek. Görmeden almam.

Görerek almanın bir manası yok, Mediamarkt gibi bir yerden alırsanız güzel bir kazıktan başka birşey elde etmezsiniz.
Yani bende biliyorum da eğer kazanırsam 468tl nin üstünü babam ödeyecek 12 taksite tamamlayıp alacağız. Ondan dolayı.

Bunu biliyorum da ben MediaMarkt'tan almayı düşünüyorum. Ama onlarında fiyatları yüksek. Görmeden almam.
Arkadaşlar merhaba. Benim bu emektar P4'lü sistemden bayağı sıkıldım. Bursluluğu kazanırsam yeni bilgisayar alayım diyorum da.

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00001O8M9H

Bu nasıl?
Kardeşim buarada fark ettiysen sadece lenovo ve hp önerilir. Burada yapılan değerlendirmeleri dikkate al ama önerileri alma. Lenovo ve hp markalarının daha burada kendine özel garanti servisleri yok. Dell, hp, lenovo ve 2 markaya daha bdh adında bir servis bakıyor ve berbat dolandırıcı ve ilgisiz bir servis. Ben dell yönünden deneyimledim. Dediklerimi umarım anlarsın.

Kardeşim buarada fark ettiysen sadece lenovo ve hp önerilir. Burada yapılan değerlendirmeleri dikkate al ama önerileri alma. Lenovo ve hp markalarının daha burada kendine özel garanti servisleri yok. Dell, hp, lenovo ve 2 markaya daha bdh adında bir servis bakıyor ve berbat dolandırıcı ve ilgisiz bir servis. Ben dell yönünden deneyimledim. Dediklerimi umarım anlarsın.
Ayrıca yeni laptobumu ben de internetten alacağım ilk defa olacak. 12-13 temmuz amazon günlerini bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı