ASUS TUF Gaming A15 nasıldır?

• Konuyu başlatan 0si
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 852
50-55 arasını gözden çıkardım kral laptoplardan da pek anlamam zaten biraz zorluk çekiyorum şu anda

Geçen cihaz TV de bu cihazda 7.nesillerde sensör sorunu olduğunu paylaşmıştı. Bence burada en mantıklı cihaz kesinlikle üstte atılan Omen biraz baktım bu fiyata şu an o gayet iyi.

dostum gayet güzel bilgisayar benziyor ekran kartının 100w üstünde olmasına bakmam söylenmişti bana performans için o konuda herhangi bir sıkıntısı yok değil mi

dostum gayet güzel bilgisayar benziyor ekran kartının 100w üstünde olmasına bakmam söylenmişti bana performans için o konuda herhangi bir sıkıntısı yok değil mi
Hall sensoru sorunlu hocam. Yukarıda atılan Omen - Gigabyte Aorus - GameGaraj Slayer 4 arasından birisini seçin.

Dostum gayet güzel bilgisayar benziyor ekran kartının 100W üstünde olmasına bakmam söylenmişti bana performans için o konuda herhangi bir sıkıntısı yok değil mi?

HP Victus 16'lar yeterli watt değerine sahip oluyor, 15'ler ise düşük watt degerinde oluyor kısaca evet 100wattin üzerinde.

Hall sensoru sorunlu hocam. Yukarıda atılan Omen - Gigabyte Aorus - GameGaraj Slayer 4 arasından birisini seçin.
çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim laptop konusunda asus'tan şaşmamam söylenmişti kaliteli marka olduğu söylenmişti o sebepten asus marka laptoplara yönelmiştim ben direk

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı