ASUS TUF Gaming A15 NVIDIA ayarları bozuldu

Seni Özlüyorum

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben ASUS TUF Gaming A15 FA507NU_FA507NU oyuncu bilgisayarı var, modelini kullanıyorum. Bilgisayarımda AMD mevcut fakat Valorant CS2 gibi oyunlarda sürekli grafiklerde sıkıntı yaşıyordum (yırtılma renk vs.). Ben de NVIDIA Denetim Masası'ndan "ekran yönetim modu" başlığından AMD yerine NVIDIA'yı seçtim sonrasında ekran yönetim modu başlığı kayboldu, geri getiremiyorum ve bu sefer oynadığım League of Legends'te da bozulmalar oldu. Bilgisayara format atıp her şeyi varsayılana döndürdüm. LoL görüntüm düzeldi fakat hala Valorant'ta grafik sorunlarım var. NVIDIA denetim masasındaki ekran yönetim modunu tekrar nasıl geri getiririm veya getirmeden de yaşadığım sorunu nasıl çözebilirim? Eğer bu işlerden anlayan birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Formattan sonra da devam ediyorsa oyunların kendi grafik ayarları ile ilgili olabilir.

Windows sürümü ile ekran kartı sürümü arasında bir uyuşmazlık olabilir mi? Windows sürümünüz hangi paket ise ona uygun sürücüyü güncel indirip deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows sürümü ile ekran kartı sürümü arasında bir uyuşmazlık olabilir mi? Windows sürümünüz hangi paket ise ona uygun sürücüyü güncel indirip deneyin.
Hocam tam olarak nasıl yapmam gerekiyor, ben çok anlamıyorum da bu konulardan. Detaylı olarak anlatırsanız sevinirim ve ya herhangi bir şekilde sizde uygun görürseniz iletişime geçersek çok daha iyi olur benim için.

Ve hocam ayrıca bu ekran yönetim modu hakkında ne yapmam gerekiyor sanki nvidia denetim masasından tekrar bu sekmeye erişebilsem bir şeyler düzelecek gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…