batuhan daşdan Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #11 SyntaxCE dedi: Hayır, neden dönsünki? Genişletmek için tıkla... Bende baktım NVIDIA denetim masasındaki ayarlar ilgisayar kapandıgında sıfırlanıyor.
SyntaxCE dedi: Hayır, neden dönsünki? Genişletmek için tıkla... Bende baktım NVIDIA denetim masasındaki ayarlar ilgisayar kapandıgında sıfırlanıyor.
S SyntaxCE Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 294 Çözümler 7 4 Şubat 2024 #12 batuhan daşdan dedi: Bende baktım NVIDIA denetim masasındaki ayarlar ilgisayar kapandıgında sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır o grafik ayarları değil. Windows'un Grafik Ayarları. Ara kısmına Grafik Ayarları yazıp oyununuzu seçin ve ekran kartınızı seçin.
batuhan daşdan dedi: Bende baktım NVIDIA denetim masasındaki ayarlar ilgisayar kapandıgında sıfırlanıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır o grafik ayarları değil. Windows'un Grafik Ayarları. Ara kısmına Grafik Ayarları yazıp oyununuzu seçin ve ekran kartınızı seçin.