ASUS TUF Gaming B660M-Plus için soğutucu önerisi

tuya

Centipat
Daha fazla  
RAM
Crucial 16GB (2x8GB) DDR5 4800MHz
İşlemci
Intel Core i5-12400F 2.5 GHz 6 Çekirdek 18MB Cache
Herkese Merhaba

ASUS TUF Gaming B660M-Plus anakartım var. Bu kartın stok fanı yetmiyor ve yetmediği için yeni bir soğutucu arayışına girdim. Daha önce bu kartı kullanmış veya bu kart üzerinde işlem yapan technopat üyelerinin görüşlerine ihtiyacım var.

Biraz araştırma yaptım ve bu soğutucuyla ilgili yorumlar güzel "Thermalright Peerless Assassin 120 Se TL-C12C 120MM Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu" ama sanki kullandığım karta oturmayacak gibi 😔 daha önce bu iki ürünü kullanan veya bilgisi olan varsa onların da yorumlarını bekliyorum.

Sıvı Soğutucu olarak bunu tavsiye eder misiniz? fiyatta uygun.
Thermalright Frozen Prism 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

ASUS TUF Gaming B660M-Plus anakartım var. Bu kartın stok fanı yetmiyor ve yetmediği için yeni bir soğutucu arayışına girdim. Daha önce bu kartı kullanmış veya bu kart üzerinde işlem yapan Technopat üyelerinin görüşlerine ihtiyacım var.

Biraz araştırma yaptım ve bu soğutucuyla ilgili yorumlar güzel "Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD uyumlu hava soğutucu" ama sanki kullandığım karta oturmayacak gibi 😔 daha önce bu iki ürünü kullanan veya bilgisi olan varsa onların da yorumlarını bekliyorum.

Sıvı soğutucu olarak bunu tavsiye eder misiniz? Fiyatta uygun.
Thermalright Frozen Prism 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu

Şimdiden teşekkürler.

Bahsettiğiniz soğutucu bu sanırım. Soğutucu LGA 1700 soketine uygun, yani işlemcinizle uyumlu olur.
Sıvı soğutmaya gelirsek o işlemci için sıvı soğutma biraz gereksiz olur. İleriye dönük olsun istiyorsanız alabilirsiniz tabii. Sıvı soğutma da sokete uygun.

Bahsettiğiniz soğutucu bu sanırım. Soğutucu LGA 1700 soketine uygun, yani işlemcinizle uyumlu olur.
Sıvı soğutmaya gelirsek o işlemci için sıvı soğutma biraz gereksiz olur. İleriye dönük olsun istiyorsanız alabilirsiniz tabii. Sıvı soğutma da sokete uygun.

Yapılan testleri izledim sıvı ve hava soğutma arasında gerçekten bir fark yok. Bu sitede şöyle bir ürün daha var "Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm 6 x 6mm" fiyat olarak uygun görünüyor. Bu ürünle ilgi testleri bulamadım ama bu ürünün iyi olacağını düşüyorum. Sizce de doğru seçim olur mu?

Geri
Yukarı