ASUS TUF Gaming B760M Wi-Fi internet kopma sorunu

gamerradiologist

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming B760M Plus Wi-Fi model anakarta sahip bir toplama bilgisayar kurdum. Wi-Fi evimde mevcut modem internetine sorunsuz şekilde bağlanıyor. Ancak belirli aralıklarla durduk yere bağlantı kesilmesi yaşanıyor ve tekrar bağlanmaya çalıştığımda bir süre bağlanmaya çalışıp ardından "bu ağa bağlanılamıyor" uyarısı geliyor ve bilgisayarı kapatıp açana veya Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi aygıtını kaldırıp donanım değişikliklerini tarayarak ağa sıfırdan bağlanana kadar tekrar bağlantı kuramıyorum. BIOS'u son sürüme güncelledim, Wi-Fi ve lan sürücüleri güncel. Windows 11 kullanıyorum. Sorunu bir türlü çözemedim örneğin oyun oynarken bir anda bağlantı kesiliyor ve bu işlemleri yapana kadar tekrar bağlanamıyorum. Bağlantı varken hiçbir hız sorunu ping sorunu olmuyor. ASUS müşteri hizmetlerini aradığımda anakartı servise yollamamı söylediler. Çözüm önerisi olan var mı, sizce ana kartta donanımsal bir sorun mu bu yoksa başka bir çözümü olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam servisle uğraşmak yerine iyi bir Ethernet kablosu almaya ne dersiniz, sorununuz devam etmezse problem olmaz diye düşünüyorum, ederse o zaman gönderin.

Tamam da zaten kablosuz özelliği için ben bu anakartı aldım, bunun olması normal bir şey mi yani biz Wi-Fi ağında kesilmeyi normal mi karşılamalıyız telefon veya tablette neden bu kesilmeler hiç olmuyor Wi-Fi ağına bağlıyken

Normal karşılama tabii modemle aranda mesafe varsa ondan dolayı olabilir. Garanti süreci uzun oluyor uğraşmanı istemediğim için dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…