Asus TUF Gaming F15 FX506HF-HN031 laptop alınır mı?

Bütçe
20000
Çok oyun oynayan biri değilim ara sıra oynarim gta 5 tarzi oyunları mb bannorlord gibi uzun süre kullanicagim için bana sorun cikarmasin yeter

Çok oyun oynayan biri değilim ara sıra oynarim GTA 5 tarzi oyunları MB bannorlord gibi uzun süre kullanacağım için bana sorun cikarmasin yeter.

Aynısından var hocam 14bin lira iken aldım Haziran'da, bir de 8 GB RAM ekledim Valorant'ta falan 220 230 FPS alıorum arkada Brave Discord falan açıkken, GTA'da sorunsuz oynatıyor benim aldığım zaman fiyat performansdı ama şimdi fiyatı 22K olmuş, ama alacaksanız işinizi çok rahat görür ben proglamlama falan için aldım aslında VirtualBox'ta 3 tane ayrı sanal makine çalıştırdığımda oldu, bir sorununuda görmedim.

Aynısından var hocam 14bin lira iken aldım Haziran'da, bir de 8 GB RAM ekledim Valorant'ta falan 220 230 FPS alıorum arkada Brave Discord falan açıkken, GTA'da sorunsuz oynatıyor benim aldığım zaman fiyat performansdı ama şimdi fiyatı 22K olmuş, ama alacaksanız işinizi çok rahat görür ben proglamlama falan için aldım aslında VirtualBox'ta 3 tane ayrı sanal makine çalıştırdığımda oldu, bir sorununuda görmedim.
Gta 5 ultrada kasar mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı