ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN348 vs Monster Abra A5 v17.2.3

mrat.ak

Hectopat
Yer
Sivas
Daha fazla  
Meslek
ÖGG
ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN348 Intel Core i5 10300H 8 GB 512 GB SSD GTX 1650 144 Hz FreeDOS 15.6" FHD taşınabilir bilgisayar.

Monster Abra A5 v17.2.3 Intel Core i5-11400H 16 GB RAM 500GB SSD 4 GB RTX3050 Ti FreeDOS 15.6" FHD 144Hz oyun bilgisayarı.

Selam dostlar, günlük kullanım ve bazen oyun oynamak amaçlı bir laptop bakıyorum linklerini bıraktığım bu iki laptop arasında kararsız kaldım birisinde i5 10. nesil işlemci, 1650 ekran kartı ve 8 GB RAM varken diğerinde i5 11. nesil işlemci, 3050 Ti ekran kartı ve 16 GB RAM var aralarında 2300₺ gibi bir fiyat farkı var araştırmalarım sonucu Monster marka olan laptop kronik sorunlu diye söyleniyor diğer ASUS TUF olan ise ısınıyor deniliyor çok kararsız kaldım her iki laptoptan birisini kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ya da bu fiyat bantlarında farklı tavsiyelerde bulanabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

2 modelde dediğiniz gibi sorunlara sahip ve asla alınmaz. TUF sıcaklıktan yaniyor, Monster'da Clevo kasa anakartıve soğutma sistemi zayıf. Bütçe nedir?

18.000₺ bütçem var hocam üstüne çıkmam pek mümkünde değil 🙄

Hocam laptopların soğutma sorunu fazla ve dilediğiniz gibi sistem yükseltme yapamazsınız.(RAM ve SSD hariç) bu yüzden masaüstü sistem tercih edin

Hocam halihazırda kullandığım bir masaüstü sistemim var fakat genel olarak evde çok zaman geçiremiyorum o yüzden bir laptop almak istedim

Hocam halihazırda kullandığım bir masaüstü sistemim var fakat genel olarak evde çok zaman geçiremiyorum o yüzden bir laptop almak istedim

Bunu HP Victus 16-D1048NT 68P33EA i5-12500H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Veyahut bunu alabilirsin.

Hocam halihazırda kullandığım bir masaüstü sistemim var fakat genel olarak evde çok zaman geçiremiyorum o yüzden bir laptop almak istedim.

O zaman karışamam ancak TUF Gaming laptoplara kaliteli bir soğutucu alırsan çok ısınma sorunu kalmaz. Bence TUF Gaming laptop alın ve 16 GB RAM'e yükseltin ve soğutucu olarak şu ikisinden birini alın:
Cooler Master Notepal X1 15" USB 2.0 Notebook Soğutucu Fiyatı
Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook Fiyatı

Son düzenleme:

HP marka laptopta hoparlör sorunu olduğuna dair yorumlar okudum hocam Acer olan ise AMD işlemci olduğundan dolayı pek istemiyorum Intel işlemcili modeli var mıdır acaba bir de bu tavsiye ettiğiniz laptopları deneyimleme şansınız oldu mu?

O zaman karışamam ancak TUF Gaming laptoplara kaliteli bir soğutucu alırsan çok ısınma sorunu kalmaz. Bence TUF Gaming laptop alın ve 16 GB RAM'e yükseltin ve soğutucu olarak şu ikisinden birini alın:
Cooler Master Notepal X1 15" USB 2.0 Notebook Soğutucu Fiyatı
Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook Fiyatı

O kadar çok yorum okudumki kimisi ASUS laptop için aşırı derecede ısındığını söylüyor kimisi çok serin çalıştığını söylüyor nasıl çıkacağız bu işin içinden

HP marka laptopta hoparlör sorunu olduğuna dair yorumlar okudum hocam Acer olan ise AMD işlemci olduğundan dolayı pek istemiyorum Intel işlemcili modeli var mıdır acaba bir de bu tavsiye ettiğiniz laptopları deneyimleme şansınız oldu mu?

O kadar çok yorum okudumki kimisi ASUS laptop için aşırı derecede ısındığını söylüyor kimisi çok serin çalıştığını söylüyor nasıl çıkacağız bu işin içinden

Hoparlör sorununu bir driverdan sonra çözüldü diye biliyorum, AMD istememe sebebin nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı